Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Beveilig uw woning in de zomer

Terwijl het zomerseizoen ten einde loopt en er een nazomervakantie gepland wordt, wachten inbrekers geduldig op huiseigenaren om de simpele fouten te maken die hen de kans geven om in te breken in uw huis.

 

In dit artikel zullen we u wapenen met een paar veiligheidsfeiten en tips om u en uw huis veilig te houden en niet nog een statistiek te worden! Wees geen slachtoffer. Hier zijn een paar eenvoudige, maar vaak over het hoofd geziene tips die u kunt nemen om uw gezin en huis veilig te houden terwijl u deze zomer weg bent.

 

  1. Vergrendel de ramen en deuren voordat u vertrekt.

 

Hoe simpel dit ook klinkt, soms vergeten mensen om te controleren of elke deur en raam in hun huis is vergrendeld en beveiligd voordat ze op reis gaan. Is uw woning niet voorzien van stevig en veilig deurbeslag? Schaf dit dan nog aan, voordat u op vakantie gaat.

 

  1. Vergeet niet het alarm in te stellen.

 

Net als bij het vergeten ervoor te zorgen dat alle deuren en ramen vergrendeld en beveiligd zijn, kan het instellen van het beveiligingsalarm net zo gemakkelijk over het hoofd worden gezien. Dit is vooral het geval wanneer u in een haast van opwinding bent om de deur uit te gaan en op weg te gaan om uw vakantie te beginnen.

 

  1. Vraag uw buurman om op uw oprit te parkeren terwijl u weg bent.

 

Als u uw auto gewoonlijk op uw oprit parkeert wanneer u thuis bent, vraag dan uw buurman of hij / zij het erg zou vinden om zijn / haar auto op uw oprit te parkeren terwijl u weg bent. Dit geeft de indruk dat er iemand thuis is en helpt eventuele dieven af ​​te schrikken.

 

  1. Zoek een huisoppas.

 

Een andere optie die u heeft als u een reis van huis plant, is om een ​​van uw vrienden of familieleden bij u thuis te laten blijven terwijl u weg bent. Hierdoor kunt u genieten van uw vakantie met de zekerheid dat iemand die u kent en vertrouwt in uw huis verblijft en dat het niet onbeheerd wordt achtergelaten. Als u besluit dit te doen, is het ook een goed idee om je buurman te laten weten dat je een huisoppas krijgt. Op die manier is er geen verwarring of reden tot ongerustheid wanneer uw buurman een vreemde in uw huis ziet.

 

  1. Laat een paar lampjes branden.

 

Als het geen optie voor u is om een ​​oppas te krijgen, overweeg dan om een ​​paar lampen door het hele huis te laten branden, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is.

 

  1. Post uw vakantie niet op sociale media.

 

Hoe verleidelijk het ook mag zijn om foto’s en updates van uw vakantie te posten terwijl deze plaatsvindt, wachten tot na uw terugkeer is de beste tijd om deze op uw sociale media te posten. Zo niet, dan loop je het risico potentiële dieven in realtime te laten weten waar je bent en wanneer je terugkomt. Het is de perfecte gelegenheid voor hen om in uw huis in te breken terwijl u weg bent.

 

Volg deze 7 eenvoudige tips terwijl u op vakantie bent aan het einde van de zomer, en u zult genieten van uw reis wetende dat u alle juiste maatregelen heeft genomen om ervoor te zorgen dat uw huis veilig en beschermd blijft terwijl u weg bent.