Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Onderga met gemak een wortelkanaalbehandeling bij tandarts Den Haag

De tandarts met veel specialisaties

Poolse tandarts Den haag is veelzijdig op het gebied van mondzorg en tandheelkundige ingrepen. Het doel is om uw gebit optimaal mooi te maken zodat uw gebit weer zo goed als nieuw oogt. Verkleuringen, oneffenheden, schade aan uw gebit en ontstekingen worden effectief aangepakt.

Specialistische aanpak

Een wortelkanaalbehandeling Den Haag zorgt ervoor dat tanden weer gezond worden. Ontstoken tandweefsel wordt hierbij met speciale instrumenten secuur en veilig verwijderd uit de aangedane tand of kies. U zult bij Polski dentysta Haga zo weinig mogelijk napijn van de behandeling hebben door de rustige en doelgerichte werkwijze.

Een wortelkanaalbehandeling in Den Haag

Tandbederf kan een oorzaak zijn van een gaatje dat gaat lekken, slecht poetsen of een klap waardoor tanden beschadigen. Op ten duur is het tandweefsel flink ontstoken en dat kan pijnklachten geven. Vooral warm en koud zijn zeer voelbaar. Indien er geen gewoon gaatje zit kunnen deze klachten ook symptoom zijn van een weefsel ontsteking in het bot van de kies of tand. Er is altijd een wortelkanaalbehandeling nodig als hier sprake van is. Het weefsel dat is ontstoken kan niet worden behandeld maar moet worden verwijderd. Poolse tandarts Den Haag kan een wortelkanaalbehandeling Den Haag perfect uitvoeren.

Brug en Kroon plaatsen

Polski dentysta Haga is specialist op het goed functioneren van uw gebit. Zo ook in het plaatsen van kronen of bruggen die functies van tanden en kiezen overnemen. Deze behandeling lijkt op vullen maar is complexer. Er zullen meerdere behandelingen nodig zijn, en zo ook controle. Als een kies is beschadigd krijgt door vergaand tandbederf lukt vullen niet meer en krijgt deze een kroon. Dit is een kapje wat het beschadigde stuk vervangt. Deze is van porselein en vervangt de bestaande tand zoveel mogelijk. Kauwen wordt zo weer aangenaam

https://www.artofteeth.nl/