Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

Heerlijk douchen met een waterontharder

Ben jij bezig met het realiseren van je droomhuis? Leuk! Dan ben je vast ook bezig met een gloednieuwe badkamer? Bij een nieuwe badkamer zijn er vaak een aantal ‘pronkstukken’ die extra opvallen. De wastafel, een badkuip of bijvoorbeeld de douche. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een badkamer te nemen met een regendouche. Een regendouche geeft extra comfort en ontspanning. Wat veel mensen echter vergeten is dat een regendouche veel water en waterdruk nodig heeft. Het is natuurlijk niet fijn dat je staat te douchen en de waterdruk voor een deel wegvalt omdat iemand anders in huis water pakt.

Voor dit probleem is een simpele oplossing mogelijk, namelijk het gebruik van een regendouche-waterontharder. Dit is een waterontharder die aangesloten wordt in de badkamer en zorgt voor een hogere waterdoorstroom. Hydrotense Europe is een partij die waterontharders verkoopt. Hydrotense biedt waterontharders aan in hun webshop met een hoog volume en een doorstroom tot wel 70 liter per minuut. Geen last meer dus van waterdruk die wel eens wegvalt. Geen ruzie meer om het water! Daarnaast heb je ook geen last meer van kalkaanslag, een ander vervelend verschijnsel wanneer je net een nieuwe badkamer hebt.


 

Hydrotense Europe

Hydrotense Europe is een partij die gespecialiseerd is in waterontharding en waterreiniging. Je hebt verschillende mogelijkheden in aanbieders als je op zoek gaat naar een waterontharder of reiniger. Je kunt kiezen voor een Chinees model die goedkoper is in de aanschaf maar ook een kortere levensduur heeft. Of je kunt kiezen voor een Europees/Amerikaans model met een hoge kwaliteitsgarantie en een lange levensduur.

Hydrotense werkt met de kwalitatief hoogstaande Amerikaanse waterontharders van Pentair. Dit zijn kwaliteit ontharders met een breed programma. Niet te groot, niet te klein. Wil je advies over wat voor waterontharder nodig is in jouw badkamer of huishouden? Hydrotense Europe staat er ook om bekend een top-service te hebben. Het team staat klaar al jouw vragen (met betrekking tot waterontharding en -reiniging).

Sinds kort is het ook mogelijk een waterontharder te bestellen met ingebouwde chlorinator. Deze toepassing zorgt ervoor dat je water niet alleen onthard is, maar ook gereinigd!