Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Dit moet je weten over een e-sigaret

Een e-sigaret heeft meerdere voordelen, en dan voornamelijk voor rokers. Dat sigaretten slecht zijn voor je dat weten we al lang, maar het stoppen met roken is zeer lastig. Daarom is een e-sigaret is mooie stap om van sigaretten af te komen. Je kan namelijk de dosering van nicotine  zelf aanpassen, zo kan je beginnen met dezelfde dosering die ook een sigaret heeft en langzaam afbouwen naar een zeer minimale dosering. Daarnaast is een e-sigaret een sigaret op basis van waterdamp zonder alle andere schadelijke stoffen. Wil je meer weten over een e-sigaret? Lees dan snel door!

De belangrijke feiten over een e-sigaret

Als je er voor kiest om een e-sigaret aan te schaffen, let er dan wel even op dat de onderdelen goedgekeurd zijn. Zo weet je in ieder geval zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken om de kwaliteit. Een vape bestaat uit een tank en batterij. In de tank bevindt zich de coil. Dit onderdeel zet de e-liquid om in damp. Als je voor het eerst een e-sigaret aanschaft dan heb je een andere nodig dan iemand die al vaker vaped. Dit komt doordat een beginnende vaper vaak dezelfde inhaleertechniek gebruikt als bij een traditionele sigaret. Dit noemen we de mouth to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleren volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig. 

Wil je meer weten over een e-sigaret?

Wil je meer weten over een e-sigaret? Dan moet je eens een kijkje nemen op de website van  Save Vape. Dit is een vape shop waar ze beschikken over gecertificeerde items. Daarnaast heeft deze partij een ruim aanbod aan aroma’s, hierdoor heb je een ruime keuze en kan je elke dag wel een andere smaak kiezen. Wil je meer weten over vapen? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten, ze beantwoorden graag al je vragen.

 

https://www.nicotinebase.nl/nl/