Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Meer zekerheid tijdens de aankoop van een huis of bedrijfspand

Ben je geïnteresseerd in een bouwtechnische keuring Den Haag? Dit is vaak een spannende periode in jouw leven. Ben je wellicht van plan om een huis te kopen? Of juist een zakelijke stap te zetten door een bedrijfspand te kopen? Uiteraard wil je later niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Met bouwtechnische keuring Den Haag heb je meer zekerheid. Tijdens de keuring wordt het gebouw geïnspecteerd door een ervaren bouwkundige. Dit resulteert in een bouwkundig rapport waar alle vindingen van de ervaren specialist toegelicht zijn. Zo worden eventuele gebreken aan het betreffende pand duidelijk.

Waarom een bouwtechnische keuring Den Haag?

Een aankoopkeuring of nulmeting is ook mogelijk naast een bouwtechnische keuring Den Haag. Vaak kunnen dit soort inspecties op elk pand toegepast worden. Denk hierbij aan zowel kantoren als woonhuizen. Waarom is een bouwtechnische keuring Den Haag aanvragen de juiste stap? Ten eerste is deze altijd uitgevoerd door een specialist met jarenlange ervaring. Als gevolg ontvang je een grondige inspectie met een helder rapport. In dit rapport zijn verschillende punten bekeken en toegelicht. Een voorbeeld hiervan is de bouw van het pand zelf. Denk hierbij aan de vloeren, wanden en de draagconstructie. Andere aspecten zijn de verwarming en de toevoer van water, gas en elektriciteit.

Andere keuringen 

Niet alleen een bouwtechnische keuring Den Haag is een optie bij de vastgoedmakelaar. Zo is ook een oplevering nodig, wanneer het een nieuwbouwwoning betreft. Stel je voor dat je bijna jouw nieuwbouwwoning in mag. Het enige waar je nog op wacht is de sleutel. Hiervoor dient de oplevering plaats te vinden. Dit kan zowel met als zonder rapport. Tijdens deze keuring wordt gekeken of alles naar behoren werkt. Voorbeelden hiervan zijn de gasinstallatie, elektriciteit en wateraansluiting. Een nulmeting is een keuring die voor de bouwwerkzaamheden plaatsvindt. Wanneer je binnenkort van plan bent jouw huis of bedrijfspand te verbouwen. Tijdens deze nulmeting krijg je een opname van interieur en exterieur.