Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Gepassioneerde verloskundige in Den Haag

Een verloskundige in Den Haag is iemand die je heel vaak ziet tijdens misschien wel de spannendste periode uit je leven. Een zwangerschap. De medewerkers van Verloskundigenpraktijk Otis staan je graag bij voor, tijdens én na de zwangerschap. Een betrokken verloskundige in Scheveningen en omstreken brengt je mogelijkheden en wensen in kaart. Zodoende wordt de voorbereiding op het kindje een unieke en goede ervaring. Dát is waar het allemaal om draait.

Prettige en professionele begeleiding

De prettige en professionele begeleiding zorgen ervoor dat we ons vanaf het eerste moment compleet op onze plek voelen. En dat eerste moment was de 8 weken echo in Den Haag. Tijdens deze echo merkte ik meteen al dat persoonlijke aandacht centraal staat. Ze vroeg naar hoe het met ons gaat, wat voor werk we doen etcetera. Zo fijn die persoonlijke aandacht.

Meest betrokken verloskundige in Delft en omgeving

Ik zou zelfs durven stellen dat dit de meest betrokken verloskundige in Delft is die ik ken! Ik raad Otis aan iedereen aan ik ken. Wanneer ik de dames van Otis tegen komt in de stad vind ik het ook altijd zo bijzonder om te zien. Al helemaal wanneer ik mijn kleine mee heb.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl