Straaltjezon
Image default
Particuliere dienstverlening

Letselschade advies in de Randstad: hulp bij letselschade volgens het no cure no pay model

Hulp bij letselschade volgens het no cure no pay model, dat houdt de kosten van letselschade advies in de Randstad beperkt. Als u verwikkeld bent in een letselschadezaak, wilt u niet dat de kosten voor juridische hulp te hoog worden. De experts van Trias Legal staan u bij letselschade bij op basis van het no cure no pay principe. In zekere zin verdienen zij hun eigen kosten dus terug.

Rechtshulp bij letselschade op no cure no pay basis

Het slachtoffer zijn van letselschade is een erg vervelende situatie. De kosten die u maakt, bijvoorbeeld voor medische behandelingen, krijgt u vaak pas terug na een lang proces. Tijdens de letselschadezaak heeft u waarschijnlijk behoefte aan juridische ondersteuning. Waar helpt een advocaat u zoal mee?

Het vaststellen van schade

Hoeveel schade heeft u opgelopen en op hoeveel schadevergoeding en smartengeld heeft u recht? De verzekeraar die uw schadeclaim uit gaat keren, gaat op zoek naar het antwoord op die vraag. Maar u wilt ook graag weten hoe het zit. Een deskundige advocaat kan u helpen om de schade in kaart te brengen en om uw claim op de juiste manier in te dienen. Zo weet u wat u kunt verwachten.

Procederen in de rechtszaal

Letselschadezaken worden meestal minnelijk afgehandeld, dat betekent buiten de rechtszaal om. Maar als u het niet eens bent met de vergoeding die de verzekeraar u wil bieden, kunt u besluiten te procederen. Daarbij is het verstandig de hulp van een expert in te schakelen, die namens u de onderhandelingen voert.

Betaal niet te veel voor juridische bijstand

Heeft u advies nodig? Met een jurist die advies over letselschade op no cure no pay basis geeft in de Randstad, weet u dat u niet te veel betaalt voor een advocaat. Voor letselschade advies in de Randstad kunt u dan ook het best kiezen voor een advocaat die pas uitbetaald wordt op het moment dat uw schadevergoeding naar tevredenheid is afgehandeld. Neem hiervoor contact op met Trias Legal.