Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Industriële decoratie

Decoratie; geen enkel interieur kan er zonder. Met woonaccessoires maak je van een huis een thuis. Ook in een industrieel interieur is woondecoratie te vinden. Toch zie je in deze industriële woonstijl wel andere accessoires zijn in een andere woonstijl. Industriële woondecoratie is van bepaalde materialen gemaakt. Je ziet dat industriële woonaccessoires vaak zijn gemaakt van metaal, staal, oud hout of beton. Een vorm die je veel terug ziet komen, zijn metalen woonaccessoires zoals metalen letters of bloempotten.

 

Betonnen accessoires

Betonnen accessoires kun je ook heel goed gebruiken in een industrieel interieur. Vaak zie je dat mensen ook wel betonlook decoratie gebruiken. De naam betonlook zegt het eigenlijk al; de betonlook producten hebben een betonnen look maar zijn niet gemaakt van beton. Deze producten zijn bijvoorbeeld gemaakt van betonlook verf. Het mooie aan betonlook woonaccessoires, is dat je deze gewoon zelf kunt maken!

 

DIY betonlook verf

Wil je soms iets unieks in huis, maar ook zeker iets stoers? Dan kun je kiezen voor betonlook accessoires. Deze kun je zelf maken met betonlook verf. Heb je bijvoorbeeld een houten krukje, een dienblad of andere woonaccessoires die wel een update kunnen gebruiken? Dan kun je daar betonlook verf voor gebruiken.

 

Kleuren betonlook verf

Via de webshop My Industrial Interior zijn er 5 kleuren betonlook verf en 2 kleuren primer. Dit betekent dat er 10 kleurencombinaties betonlook verf. Neem eens een kijkje tussen de kleuren betonlook verf.

https://myindustrialinterior.nl