Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

Egalisee Bestratingen, voor al uw klussen in de tuin

Een goed, betrouwbaar en ervaren bedrijf voor alle klussen in uw tuin is Egalisee Bestratingen uit Breda. Van tegels leggen tot uw gazon onderhouden, voor ons is niets teveel. Voor een nieuwe tuinaanleg in Breda bent u bij ons ook op het juiste adres. Ook als u ruim buiten Breda woont komen we gewoon bij u langs. Voor een nieuwe tuinaanleg zullen we eerst met u bespreken wat uw wensen zijn. Er zijn zoveel mogelijkheden dus het is voor ons belangrijk te weten wat u ongeveer met uw tuin wil. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een groene tuin met veel beplanting. Misschien vindt u juist heel veel kleur in de vorm van bloemen juist mooi. Of wellicht heeft u liever een strakke, betegelde tuin met een beetje groen, waar u weinig onderhoud aan heeft. Als we weten wat uw wensen zijn gaan we kijken wat er precies mogelijk is in uw tuin. Voor de meeste beplanting is het namelijk belangrijk op wat voor plek ze komen te staan. De juiste standplaats voor planten zorgt voor de beste groei en bloemen. Samen zullen we het perfecte tuinontwerp maken dat helemaal bij u past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Egalisee Bestratingen houdt altijd rekening met uw budget. Dus of u nu een groot budget hebt of juist wat kleiner, wij zorgen ervoor dat uw tuin naar wens wordt! Het jaargetijde waarin een tuin aangelegd moet worden maakt niet zoveel uit. Wilt u het in de herfst of de winter laten doen zodat u in het voorjaar al heerlijk van uw tuin kunt genieten? Dat kan, mits de weersomstandigheden het toelaten om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Voor informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt bij ons ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Tuintegels

Is uw keuze gevallen op een strakke, betegelde tuin? Dan moet u gaan bekijken welke soort tegel of steen u wilt laten leggen. Er is ontzettend veel keus in verschillende soorten bestrating. Onder andere betonsteen, hardsteen, schellevis tegel en keramische tegel. Ook zijn tegels in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Wij kunnen elke soort bestrating voor u leggen, keramische tegels leggen zijn we zelfs in gespecialiseerd!

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/