Straaltjezon
Image default
Kinderen

Waar vind je een goedkope luiertas?

Als je zwanger bent komt er best veel op je af. Je moet je gaan voorbereiden op een leven met een kindje. Een kindje die helemaal afhankelijk is van jou. Dat brengt best veel verantwoordelijkheid met zich mee. Een goede voorbereiding is het halve werk!Koop daarom alvast alle belangrijke babyspulletjes vóór dat je baby geboren is. Dan kun je straks volop genieten en alle aandacht aan je kleintje geven.

De komst van een baby brengt best veel kosten met zich mee

De komst van een baby brengt behoorlijk wat kosten met zich mee. Mocht je niet zoveel budget hebben, begin dan niet te laat met de baby uitzet. Als je op tijd begint met zoeken kun je op Marktplaats en andere tweedehands sites vaak ook leuke en bruikbare spulletjes vinden. Een van de duurste aankopen is de babykamer, vooral als je deze als complete set met ledikant, commode en kledingkast wilt aanschaffen. Met een beetje geluk vind je een babykamer op Marktplaats. Betaal nooit de vraagprijs, maar probeer er altijd wat af te dingen. Kijk ook goed hoelang de advertentie al op Marktplaats staat. Staat de advertentie al langere tijd online? Dan is er misschien minder interesse en kun je wellicht een nog betere prijs krijgen. Naast de kinderkamer is ook de kinderwagen een duur item. De Bugaboo schijnt erg goed te zijn. Maar nieuw zijn deze kinderwagens erg duur. Ook dit is een item die er tweedehands vaak erg goed uit zien. Als je op tijd gaat zoeken en lage prijzen biedt, heb je misschien een keer geluk en scoor je een zo goed als nieuwe kinderwagen tegen een fractie van de normale winkelprijs.

 

De luiertas zou ik niet tweedehands kopen

Verder heb je nog babyflesjes nodig, een flessenwarmer, kruiken, beddengoed, een babybadje en heel veel babykleertjes. Met de aanschaf van al deze producten kun je steeds weer een item van je lijstje af strepen. Dit soort baby artikelen zijn over het algemeen genomen ook niet zo prijzig en kun je ook goed bij bijvoorbeeld de Hema kopen. Tot slot heb je als toekomstige ouder natuurlijk ook een tas nodig om alle babyspullen in te vervoeren. Een gewone schoudertas zou ik persoonlijk niet kiezen. Daar zitten vaak zo weinig vakken in dat je geregeld je hele hebben en houden op de kop moet zetten voordat je eindelijk hetgeen kunt vinden, waarnaar je zocht. Ik zou een luiertas kopen. Niet eentje op Marktplaats hoor, die tassen worden toch best wel intensief gebruikt, kan me niet voorstellen dat dat er tweedehands nog goed en schoon uit ziet. Ik zou voor een nieuwe gaan! Google online op het woord luiertas en je krijgt meteen honderden suggesties. Ikzelf ben bij Luiertaswebshop.nl blijven steken omdat ik daar leuke merktassen zag met hoge korting. Ikzelf twijfelde tussen zo’n roze lief luiertas of de luiertassen van Room seven. Voor zo’n Room 7 tas betaal je normaal gesproken over de € 150,-. Geheel buiten mijn budget. Maar kijk als ze worden aangeboden voor € 49,- word ik daar best wel een beetje blij van. Ik heb uiteindelijk voor een zandkleurige verzorgingstas gekozen met allemaal stoere patches erop. Maar als jouw budget lager ligt, zag ik dat je daar zelfs voor luiertassen van € 15,- terecht kan. Dit is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

https://www.luiertaswebshop.nl/luiertas