Straaltjezon
Image default
Kinderen

Teksten en gedichten voor de geboorte

Bijzondere kaartjes verdienen bijzondere teksten

Gefeliciteerd met de geboorte van je zoon of dochter! Het mooiste moment in je leven is de kleine wonder in je armen. Bijzondere momenten moeten natuurlijk gevierd worden met familie en vrienden. Het leukste manier om een geboorte aan te kondigen is natuurlijk met een persoonlijk geboortekaartje. Bij Kaartcollectie.nl kan je online shoppen naar de meest bijzondere geboortekaartjes voor jongens en meisjes. Van zowel Belarto als Buromac selecteren wij de meest originele, hippe kaartjes van dit moment.. Een mooie bijpassende tekst is natuurlijk evenmin zo belangrijk, daarom helpen wij onze klanten graag met inspiratie en teksten die te gebruiken zijn op onze geboortekaarten. Hieronder vind je inspiratie teksten die je kunt gebruiken voor je eigen kaartje.

Christelijke geboortekaartjes teksten

Vormt het Christelijke geloof een belangrijk onderdeel binnen je familie? Dan kunnen onderstaande voorbeeld teksten een mooie invulling zijn van je geboortekaartje. Geïnspireerd door Bijbelse teksten heeft elk gedicht een mooi onderliggende boodschap.

Al leef je nog onbewust en weet je nog niet van gisteren of morgen Toch ben je als een kostbaar pand reeds in Gods handen geborgen Ontvangen in geloof Teken van hoop Geboren uit liefde.

Dank U voor dit grote wonderRuben is voor ons heel bijzonder Hij is nog zo weerloos en onwetend Maar het is zo groots wat hij voor ons betekent Omring met Uw liefde zijn bestaan Opdat hij met U op weg mag gaan.

Begonnen als een wonder gevormd als een mens Het wonder werd groter vervulde onze wens. Nu mag je er zijn als wonder zo teer Jij bent echt ons wonder geschenk van de Heer’.

Bekijk meer christelijke teksten hier.

Inspiratie tekst voor tweeling geboortekaartjes

4 handjes, 20 vingertjes 4 voetjes, 20 teentjes 4 oogjes, 4 oortjes 2 neusjes en 2 mondjes Dit alles in een grote kinderwagen wij willen hiervoor even uw aandacht vragen

Als ouders sta je wel versteld als een tweeling zich heeft aangemeld. Doch, alles is heel goed gegaan dan kondig je ze maar wat graag aan.We moesten even wennen aan het idee maar vinden het nu enig, die twee.

Bekijk meer teksten voor de geboorte van een tweeling op onze website.

Benieuwd wat de meest populaire babynamen zijn?

Nog geen naam voor je zoon of dochter? Wij hebben de populairste 30 babynamen voor jongens en meisjes in Nederland verzameld en op een rij gezet. De lijst met baby namen vind je hier.

https://www.kaartcollectie.nl/