Straaltjezon
Image default
Gezondheid

Tandartsverzekering 2019

Komt u regelmatig bij de tandarts voor het vullen van een gaatje of het plaatsen van een kroon? Dan is het prettig om een goede tandartsverzekering te hebben. Kosten voor de tandarts worden alleen gedekt vanuit de basisverzekering voor kinderen jonger dan 18 jaar. Als u 18 jaar of ouder bent, dan is het verstandig om naast de basisverzekering te kiezen voor een aparte tandartsverzekering in 2019. Bij Salland heeft u de keuze uit drie verschillende tandartsverzekeringen. Deze bieden elk een andere vergoeding van de kosten, tot een maximum bedrag per jaar. Een tandartsverzekering kunt u bij Salland op elk gewenst moment afsluiten.

Zorgverzekeraar Salland

Bij Salland kunt u niet alleen terecht voor een goede tandartsverzekering. U sluit bij ons een basisverzekering af tegen een zeer voordelige premie. Daarnaast heeft u de keuze uit maar liefs vijf aanvullende verzekeringen, zodat u een zorgverzekering kunt afsluiten die werkelijk bij u past. Daarnaast kunt u bij Salland rekenen op de beste service. Onze betrokken medewerkers denken graag met u mee. Zo kunnen we u helpen om de zorg te vinden die u nodig heeft, zo dicht mogelijk bij huis. Maar u kunt bij Salland ook veel dingen zelf regelen. Uw declaraties indienen doet u bijvoorbeeld eenvoudig en snel online via Mijn Salland.

Voordelige zorgpremie 2019

Salland is een regionale zorgverzekeraar die zich richt op de kwaliteit van de zorg. Wij werken er continu aan om te zorgen dat u de best mogelijke zorg kunt krijgen. Hiervoor investeren we een groot deel van uw premie direct in de zorg. Wij zijn desondanks in staat om de premie altijd laag te houden. Dit komt doordat Salland niet gericht is op het maken van winst. Wilt u weten wat de zorgpremie in 2019 is? Houd dan onze website in de gaten, of neem telefonisch contact op zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

 

https://www.salland.nl/