Straaltjezon
Image default
Gezondheid

Een betrouwbaar adres bij ongeplande zwangerschap

Wanneer neem je de beslissing tot een overtijdbehandeling? Dit is een proces dat tijd vergt. Het is in alle gevallen aan te raden er over te praten met familie en vrienden. En zo mogelijk met meisjes/vrouwen die in dezelfde situatie zaten of zitten. Het komt ook voor dat het niet mogelijk is, deze ervaring te delen. Weet dan dat je aan kunt kloppen bij Bloemenhove. Wij staan al jaren bekend als betrouwbare en integere abortuskliniek. Binnen de muren van Bloemenhove kun je in alle vrijheid je verhaal kwijt.

Onze (vrouwelijke) artsen luisteren naar je en kunnen tips en adviezen geven. Voordat je contact met ons opneemt, raden we je aan onze website te raadplegen. Daar vind je veel info over de werkwijze en uitgangspunten. Ook lees je er hoe het voor vrouwen was bij ons een behandeling te ondergaan. Jouw privacy wordt continu gewaarborgd, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Bij deze ben je uitgenodigd ons te bellen voor een afspraak.

Bloemenhove, al meer dan 35 jaar

Bloemenhove is een officieel erkende abortuskliniek. Je kunt bij ons online afspraken maken. Als je daarvoor het formulier op de website invult, krijg je snel een antwoord. We zullen dan meteen een datum en tijdstip noemen -als voorstel natuurlijk- waarop je welkom bent.

Bloemenhove bestaat al meer dan 35 jaar. Je kunt bij ons terecht voor professionele bijstand bij een abortus. Daarnaast geven we voorlichting over anticonceptie. Dit om aan zoveel mogelijk meiden en vrouwen uit te leggen hoe een ongewenste zwangerschap voorkomen kan worden. Mocht het uiteindelijk tot een verblijf in Bloemenhove komen, weet dan dat er een vakkundig team van artsen en verpleegkundigen voor je klaar staat. Ze begeleiden je van begin tot eind. Bloemenhove is te bereiken via telefoonnummer 023 – 528 98 90.

 

https://www.bloemenhove.nl/nl/home