Straaltjezon
Image default
Zakelijke dienstverlening

Beveiligingsbedrijf: voor veilig leven, werken & recreëren

Of het nu gaat om wonen, werken of events meemaken – we willen ons graag veilig voelen. Toch liggen overal gevaren op de loer. Gevaren van diefstal, vandalisme, opstootjes. In veel situaties maakt u het risico een stuk kleiner dankzij een beveiligingsbedrijf. Waar en wanneer schakelt u zo’n beveiligingsbedrijf in? En wat levert het u op? Bravo Beveiliging zet het hieronder op een rij.

 

Vriendelijke hosts: beveiliging 2.0

Vergeet het oude beeld dat u hebt van bedrijfsbeveiligers; die grote, stoere kerels die met een nors gezicht alles in de gaten houden. Bij Bravo Beveiliging vindt u de nieuwe generatie beveiligers: hospitality hosts. Ze treden op als gastheer en houden ondertussen alles in de gaten. Pakjes aannemen? Badges afgeven? Brandcontroles doen? Onze hospitality hosts ontlasten u compleet.

 

Dankzij deze nieuwe manier van werken vanuit van onze beveiligingsbedrijf scheppen we samen een nieuw soort veiligheid. Een veiligheid die prettiger aanvoelt én werkt! Dat noemen wij beveiliging 2.0. Zet u de stap naar deze nieuwe aanpak? Succes verzekerd!

 

Wanneer schakelt u ons beveiligingsbedrijf in?

Wat u ook wilt laten bewaken, wij zorgen ervoor. Met onze mensen. Onze camera’s. Onze controlewagen. Onze beveiligingswagens. Dit en meer bewaken we voor u:

  • uw pand
  • uw bouwlocatie
  • uw bedrijventerrein
  • uw evenement

 

Stappen verder dan standaard beveiligingsbedrijf

Een standaard beveiligingsbedrijf controleert en bewaakt de standaardzaken. Deuren. Ramen. Verdachte mensen of auto’s. Bravo Beveiliging gaat veel verder. Als beveiligingsbedrijf letten we ook op zaken die minder voor de hand liggen. Want veiligheid, dat kan hem zitten in van alles. Van een losliggende stoeptegel tot een kapotte lamp. En van hoge bosjes die het uitzicht hinderen tot een keurmerk voor uw bedrijventerrein.

 

Uw pand bewaakt via beveiligingsbedrijf

Of het nu gaat om toezicht per camera, mensen fouilleren of op brandveiligheid controleren, als ervaren beveiligingsbedrijf regelen we het. Hiervoor treft u bij Bravo Beveiliging veel meer dan de gebruikelijke diensten. Zo checken we ook graag uw bezoekers en leveranciers. En bieden we waar nodig EHBO en BHV. Veiligheid gaat immers veel verder dan een controlerondje …

 

Uw terrein onder controle van beveiligingsbedrijf

Zitten de ramen en deuren van bedrijven op uw bedrijfsterrein wel (goed) dicht? Lopen er verdachte mensen rond? Of wilt u inbrekers en vandalen preventief afschrikken? Als ervaren beveiligingsbedrijf komen we dan graag bij u langs met mobiele surveillance. Die vorm van beveiliging gaat heel wat verder dan u gewend bent. Want we letten bijvoorbeeld ook op veilige verkeerssituaties en verlichting.

 

In actie bij alarm: ook dat doet het beveiligingsbedrijf

Wat doet u het liefst als midden in de nacht het alarm van uw bedrijf afgaat? Gaat u er zelf op hoop van zegen naartoe? Of kiest u liever voor vakwerk en meer veiligheid? Laat ons als beveiligingsbedrijf bij alarm op onderzoek gaan. Zo weet u zeker dat dit professioneel gebeurt. En dat u geen enkel risico neemt met uw eigen veiligheid.

 

Beveiligingsbedrijf: grip op uw event

U organiseert iets feestelijks en moet dan nadenken over problemen en risico’s; dat klinkt bijna tegenstrijdig. Toch vraagt de wet dit van u als evenementenorganisator. En natuurlijk wilt u zelf ook geen onveilige situaties, stiekem gestichte brandjes en ruzies op uw feestterrein. Ons beveiligingsbedrijf biedt dan uitkomt. Professionele beveiliging, van plan en coördinatie tot actie.

 

Wilt u alles uit veiligheid en beveiliging halen?

Vertel ons wat u veilig vindt. Dan denken wij mee hoe u die veiligheid bereikt. En wat er verder voor nodig is om problemen te voorkomen. Kijk op bravobeveiliging.nl. Of bel meteen vrijblijvend naar 085-7731077.