Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Een paardenstal of dierenverblijf laten bouwen door Prubo

Een paardenstal of dierenverblijf laten bouwen door Prubo

Als u op zoek bent naar een bedrijf waar u een schuilstal bouwen kan laten bouwen, een dierenverblijf of als u gewoon een hele luxe paardenstal wil kopen, bent u bij Prubo Paardenstallen aan het juiste adres. Bij Prubo zijn we al sinds 1975 specialist in het bouwen van paardenstallen. Hierbij maken we gebruik van extra stevige wanden van 7,5 cm dikte. Deze wanden zijn van gewapend maar wel glad beton wat ervoor zorgt dat de stal schopvrij en brandveilig is. We houden rekening met de omgeving en zorgen ervoor dat de stal helemaal naar uw wens is en toch mooi in het landschap past.

Bij Prubo gunnen wij het beste voor uw paard.

Bij Prubo bouwen we niet alleen paardenstallen, maar ook andere dierenverblijven. Ook bij deze dierenverblijven maken we gebruik van dezelfde methode als de paardenstallen: 7,5 cm dik gewapend beton. U kunt bij de paardenstallen en de dierenblijven zelf kiezen hoe het ontwerp wordt en van welke materialen er gebruik gemaakt wordt. Let wel op dat u bij alle soorten stallen een bouwvergunning nodig hebt! Neem op tijd contact op met uw gemeente om deze vergunning aan te vragen zodat de bouw voorspoedig kan verlopen.

Als u geïnteresseerd bent om een paardenstal te kopen bij Prubo Paardenstallen, kunt u contact opnemen via het contactformulier om een gratis offerte op te laten maken. Wij gaan voorafgaand met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. Op basis hiervan stellen wij een offerte op. De prijslijst op de website is slechts een indicatie: geen enkele stal die Prubo gebouwd heeft is hetzelfde en daarom krijgt u een offerte. Ook houden wij ons tijdens de bouw netjes aan de afgesproken tijdsplanning zodat uw paarden op tijd gehuisvest zijn.

http://www.prubo.nl/