Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Verras met gefeliciteerd bier

Hiep, hiep, hoera! Tijd voor een lekker biertje. Extra lekker als je het gekregen hebt natuurlijk. Het krijgen van Gefeliciteerd bier wordt nooit vervelend. Het is namelijk een cadeau dat je kunt bewaren tot je zin hebt om het zelf te proeven. Daarbij kun je helemaal losgaan in de verschillende soorten en smaken. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de leuke en feestelijke etiketjes. Wij kunnen niet wachten om je de verschillende biertjes te laten zien.

Soorten gefeliciteerd bier

Een prachtig bruin kasteelbiertje in een grote fles of juist een hele doos vol met blonde bieren, IPA’s of juist donkere bieren. Eigenlijk zijn ze zo mooi dat ze geen verpakking meer nodig hebben. Maak het persoonlijker met een tekst die bij de gelegenheid past. Een alcoholvrij biertje voor het behalen van een rijbewijs, een Oedipus voor Moederdag en een Boon Geuze Mariage Parfait voor een huwelijk. Met de keuze voor jouw biertje tover je gegarandeerd een lach op het gezicht van de ontvanger.

Kun je niet kiezen?

Wij kunnen ons wel voorstellen dat je met al die soorten biertjes niet meer weet welke je nou uiteindelijk cadeau gaat geven. Gelukkig is er een oplossing, maak er gewoon een pakketje van! Zo kan het feestvarken zelf kiezen met welk biertje hij of zij als eerst gaat proosten. Daarbij is het erg leuk om juist onbekende biertjes te verzamelen, hiermee verras je de ontvanger echt. Houdt de ontvanger wel van een experiment? Geef dan een brouwpakket cadeau, hiermee kan de bierliefhebber zelf een blond biertje maken. En wie weet mag je zelf wel lekker mee proeven? Dat klinkt niet gek!