Straaltjezon
Image default
Verbouwen

Zelfbouw ramen in een handomdraai

Heb je weinig of geen ervaring met zelfbouw, maar wil je het dolgraag leren? Zodat je voordelig je eigen ramen kunt plaatsen? Neem dan zeker eens een kijkje op Raamwinkel.be. Hier hebben ze alles voor de zelfbouwer, die zijn eigen ramen wil plaatsen.

Wil je door middel van zelfbouw je eigen ramen plaatsen? Perfect, bij Raamwinkel.be geven ze je alle nodige ondersteuning. Niet alleen kopen zelfbouwers er hun ramen een heel stuk voordeliger, er worden ook de nodige opleidingen voorzien. Dit kan door middel van video’s online, maar net zo goed ga je er effectief op opleiding. Zit je toch nog met vragen, dan vind je alle mogelijke informatie op de website of kun je alsnog bij de medewerkers van de online shop terecht. Wil je als zelfbouwer ramen en deuren plaatsen, dan kun je nergens beter zitten dan bij Raamwinkel.

 

De scherpste prijzen voor de zelfbouw

De prijzen van de ramen zijn super scherp, maar dit wil niet zeggen dat je als zelfbouwer moet inboeten op de kwaliteit van je ramen. Bij Raamwinkel.be kiezen ze voor Duitse en Belgische merken die garant staan voor kwaliteit. Je koopt hier als zelfbouwer ramen aan fabrieksprijzen, van de beste kwaliteit. Reken maar dat je deze ramen veel makkelijker kunt plaatsen dan goedkope modellen.

 

Opleidingen voor zelfbouw voorzien

Wist je dat al meer dan 600 doe-het-zelvers met succes een opleiding hebben gevolgd bij Raamwinkel.be. Als dat geen garantie op succes is! In geen tijd leer jij als zelfbouwer op een vakkundige manier ramen plaatsen. Niet alleen jouw zelfbouw kun je zo van ramen voorzien, maar ook deze van vrienden en kennissen. Wie weet is het nog wel een manier om in bijberoep een centje bij te verdienen? Ben je toch niet zeker van je vakkundigheid, dan zijn er nog altijd de vakspecialisten van Raamwinkel.be om een handje toe te steken? Zij zorgen voor de op- en/of nameting en kunnen ook een handje komen helpen op de werf. Misschien nuttig als je je de eerste keer aan de zelfbouw van je ramen waagt.

 

Ramen bestellen als zelfbouwer

Ben je er helemaal klaar voor? Dan moet je als zelfbouwer enkel nog je keuze maken. Je ramen kies je online of je komt naar de toonzaal. De keuze is ruim, de merken zijn top en als je hulp nodig hebt staan de medewerkers van Raamwinkel.be voor je klaar. Bestel je voor meer dan € 2.000 dan worden de ramen gratis op de werf geleverd. Wil je zelf de handen uit de mouwen steken, de scherpste prijzen en een onovertroffen ondersteuning, kies dan voor de zelfbouw van je ramen en reken op Raamwinkel.be. Wedden dat je het in geen tijd onder de knie hebt en het resultaat voortreffelijk is?

https://www.raamwinkel.be/nl