Moet jij voor je werk vaak de hoogte in? Dan is het gebruik van een hoogwerker ideaal. Hiermee kun je veilig op hoogte werken en word je verder niet belemmerd door de omgeving. Het is natuurlijk gemakkelijker om een hoogwerker te huren in plaats van aan te schaffen. Je kunt immers de hoogwerker niet zomaar ergens stallen en er hangt natuurlijk een aardig prijskaartje aan. Maar waar kun je dit het beste huren? Bekijk eens het assortiment van Hoogwerkt. Deze partij heeft verschillende hoogwerkers voor diverse ondergronden en ruimtes, zodat er altijd wel een geschikte ondergrond is. Een hoogwerker hurendoe je bij Hoogwerkt.

Wat is de ondergrond?

Het is belangrijk dat de hoogwerker stabiel staat, anders ga je alsnog niet veilig de hoogte in. Echter kan dit lastig zijn als de ondergrond zacht is. De hoogwerker kan kantelen wanneer de hoogwerker helemaal is uitgeklapt, maar dat moet natuurlijk ten alle tijden voorkomen worden. Het is daarom van belangrijk om een hoogwerker te huren die beschikt over extra elementen naast wielen, zodat ze extra sterk zijn. Denk hierbij aan steunpalen en stempelplaten, zodat de gronddrukverdeling een stuk beter wordt. Bekijk dus of je gaat werken op een zachte ondergrond. Ga je werken op een stevige ondergrond? Dan is dit al een stuk beter dan een zachte ondergrond. Echter is het alsnog belangrijk om op de stabiliteit te letten. Op een harde ondergrond hoef je geen rekening te houden met wielen of stempelplaten die wegzakken. Wel moet je rekening houden met de stabiliteit. De hoogwerkers voor op een harde ondergrond zijn vaak wat lichter en met elektrische bediening. Hierbij is er minder vermogen nodig om verplaatst worden, wat ideaal is.

Werken op locatie

Werk je binnen? Let op kleine ruimtes waar een hoogwerker moet passen om de werkzaamheden uit te voeren. Het is dus belangrijk dat je een hoogwerker gaat huren die erg flexibel is en een goede wendbaarheid heeft. Daarbij is de breedte van een hoogwerker ook een belangrijk punt, want als je binnen werkt met een hoogwerker zul je toch door een aantal deuren door moeten.

Werken in de natuur

Werk je buiten? Let dan hier op:

  • De wind: waait het harder dan windkracht 6, dan mag je niet met een hoogwerker werken.
  • De ondergrond en daarmee de stabiliteit.
  • Heb je te maken met poortjes, grote of kleine ruimtes?
  • Ben je verzekerd?

Huur nu een hoogwerker en ga aan de slag

Bezoek nu de website van Hoogwerkt en maak een keuze uit alle hoogwerkers die jij graag wilt huren. Advies nodig? Raadpleeg dan nu de specialisten van Hoogwerkt en je wordt voorzien van een passend advies.

https://www.hoogwerkt.nl/