Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Beveilig uw deur met kerntrekbeveiliging

Beveilig uw deur met kerntrekbeveiliging

Wilt u de beveiliging van uw woning verbeteren? Amsterdams Beveiligings Bedrijf kan uw deuren beveiligen door middel van kerntrekbeveiliging. Door dit beveiligingssysteem te laten plaatsen wordt de kans op inbraak flink verlaagd. Dit systeem is vandaag de dag erg populair, omdat het een veelgebruikte inbraaktechniek genaamd ‘kerntrekken’ onmogelijk maakt.

Bij deze techniek wordt een boorschroef in het sleutelgat geschroefd, waarna het sleutelgat uit de deur wordt getrokken. Dit maakt dat het slot eenvoudig te openen is en inbrekers al snel uw huis in zijn. De professionals van Amsterdams Beveiligings Bedrijf kunnen met kerntrekbeveiliging uw deuren aanzienlijk beter beveiligen.

Dit beveiligingssysteem is verplicht om aan te brengen in nieuwbouwwoningen.

Geen zorgen meer over inbraak

Wanneer u Amsterdams Beveiligings Bedrijf inschakelt om kerntrekbeveiliging te laten plaatsen kunt u ’s nachts met een gerust hart gaan slapen. Dit beveiligingssysteem zal uw angst voor inbraak volledig wegnemen.

Het systeem werkt als volgt. Het sleutelgat van de deur zal worden bedekt met een veiligheidsbeslag en een kerntrekbeveiliging. Hierdoor wordt het sleutelgat voorzien van een meedraaiend rozet. Dat maakt dat het niet langer mogelijk is om een boorschroef in het sleutelgat te steken.

Het sleutelgat of de cilinder zal hierdoor niet de deur kunnen worden uitgetrokken. Ook een andere vorm van kerntrekbeveiliging is mogelijk. Zo kunt u ook de cilinder of het sleutelgat vervangen met een topcilinder met kerntrekbeveiliging. Dit systeem is voorzien van extra beveiliging tegen boren en kunnen niet uitgerekt worden.

Waarom kiezen voor Amsterdams Beveiligings Bedrijf?

Door Amsterdams Beveiligings Bedrijf in te schakelen voor het laten plaatsen van kerntrekbeveiliging op uw deuren kiest u voor een echte specialist. Wij beschikken namelijk over meer dan 30 jaar ervaring in de slotenbranche.

De kennis en ervaring die we hebben opgedaan sinds 1987 zorgt ervoor dat we echt weten waar we mee bezig zijn. Daarnaast werken we op basis van het politie keurmerk veilig wonen en maken we enkel gebruik van A-kwaliteit producten.

Kom in contact

Wanneer u interesse heeft in de kerntrekbeveiliging en meer wilt weten kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Bezoek de website voor meer informatie, of bel naar 020-6233603. Wij staan u graag te woord.

Slotenmaker Amsterdam | Amsterdams Beveiligings Bedrijf
Kerkstraat 352b
1017 JA Amsterdam
020-6233603
info@sloten.nu

https://www.sloten.nu/