Straaltjezon
Image default
Bedrijven

De nieuwste rage: suppen!

Stand up paddle, oftewel suppen, is dè watersport van dit moment. Je staat op een sup board en beweegt je met een peddel voort door het water. Het mooie van suppen is, dat het een sport is die door iedereen op zijn of haar eigen niveau kan worden uitgeoefend. Het is daarnaast een ideale combinatie van inspanning en ontspanning.

Er zijn ontzettend veel merken en verschillende soorten boards en daardoor kan het best moeilijk zijn om te bepalen welk board bij je past. Laat dat nou precies zijn waar Watersport Meerstad jou bij wil helpen.

Vanuit hun passie voor suppen zijn Rody en Muriel Watersport Meerstad gestart en samen proberen zij mogelijk mensen het water op te krijgen. Ze richten zich daarom voornamelijk op beginners. In hun webshop vind je een ruim assortiment aan paddle boards van verschillende merken en in allerlei kleuren en afmetingen. Voor ieder wat wils!

Rody en Muriel zijn zelf enthousiaste suppers die ook ooit hun eerste board hebben aangeschaft en zij snappen daarom dat een beginner niet (te) veel geld wil uitgeven aan zijn/haar eerste SUP plank. In hun shop vind je dan ook vele SUP boards tegen een betaalbare prijs. Vrijwel alle pakketten worden geleverd als compleet pakket, met alles wat je nodig hebt om het water op te kunnen. Een heel mooi voorbeeld van een populair en compleet SUP board pakket is de Aqua Marina Fusion. De Aqua Marina Fusion 2021 behoort tot één van de meest populaire opblaasbare SUP boards van de wereld en dat is geen toeval!

Wil je graag laten adviseren? Neem dan snel contact op met Watersport Meerstad via hun website en dan helpen ze je graag verder!