Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

Dakdekkersbedrijf Kewodak; de professionele dakdekker in Katwijk e.o.

Professionele dakdekker in Katwijk nodig? Dan is dakdekkersbedrijf Kewodak een goede en betrouwbare keuze. Dakdekkersbedrijf Kewodak is namelijk, met ruim 30 jaar ervaring, de specialist wat betreft werkzaamheden op platte daken. Wellicht heeft u ons al wel eens zien rijden in onze bus of ons aan het werk gezien, wij zijn namelijk bijna dagelijks te vinden in Katwijk, Valkenburg en Rijnsburg. Of u nu in Katwijk aan zee woont en een dakrenovatie nodig heeft of in Park Rijnsoever woont en graag zonnepanelen op uw dak wilt laten plaatsen, wij zijn de aangewezen specialisten om dat bij u te komen doen.

Kewodak staat voor duurzaam denken en daar naar handelen, een visie die de gemeente Katwijk met ons deelt. Een duurzame dakbedekking die we in Katwijk dan ook veel zien zijn zonnepanelen. Het plaatsen van zonnepanelen is niet alleen voor het milieu erg gunstig, ook voor u levert het voordelen op. Zo kunt u voor de aanschaf en installatie van de zonnepanelen het BTW bedrag bij de Belastingdienst terugvragen. Ook kunt u genieten van minder hoge energierekeningen.

Maar niet alleen zonnepaneeldaken worden in Katwijk gezien. Ook de duurzame groene en witte daken komt u hier tegen. De specialisten van Kewodak vertellen u graag alles over de verschillende duurzame daken, de mogelijkheden op uw dak en de fiscale voordelen.

Specialisten in dakdekken

Zoals gezegd legt Kewodak zich al meer dan 30 jaar toe op platte daken. Daarom kunnen wij wel zeggen dat wij ware specialisten zijn in dakdekken. De volgende werkzaamheden kunt u dan ook absoluut aan ons toevertrouwen:

  • Inspectie en onderhoud van daken voor bedrijven, VVE en particulieren
  • Dakisolatie aanbrengen bij zowel bestaande bouw als nieuwbouw
  • Dakbedekking aanleggen, vernieuwen en renoveren
  • Verduurzamen van daken
  • Reparatie bij lekkage aan het dak, inclusief 24-uurs service voor spoedreparaties

Ons gehele team werkt altijd veilig, professioneel en netjes. Al het dakwerk is verzekerd bij het Dakmerk Waarborgfonds. Het dakwerk dat wij geven is eersteklas, inclusief garantie op alle werkzaamheden die door ons uitgevoerd zijn.

https://www.kewodak.nl/