Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Sfeerloos huis? Met deze tips niet meer!

 

Kale witte muren, weinig kleur en geen accessoires: voelt jouw huis niet perse als een thuis? Met een paar kleine aanpassingen kan je van jouw huis weer een thuis maken. Benieuwd hoe je dit het beste kan doen? Wij leggen je er alles over uit, zodat jouw huis weer hartstikke sfeervol wordt.

1. Muur Het eerste punt wat je onderhanden moet nemen is de muur. Doe een likje verf op de muur of kies voor een behang. Daarbij is het altijd belangrijk dat je goed nadenkt over de vorm van je woonruimte. Als je in een kleine ruimte woont, kies dan voor lichte kleuren. Denk zoals beigetinten, lichtgrijze et cetera. Heb je een grote wand? Dan kan je er ook voor kiezen om (een deel) te behangen in een opvallend patroon. Zo heb je meteen een eyecatcher in huis.

2. Gordijnen Gordijnen maken een groot verschil wat betreft sfeer. Wat voor een soort woonstijl wil je nabootsen? Hierop kun je inspelen bij de keuze wat betreft de gordijnen. Welke kleur kies je en welk materiaal? Je kan eventueel samples aanvragen bij een partij die hier gespecialiseerd in is. Zo krijg je meteen een beeld van wat je kan verwachten.

3. Planten Een beetje groen in huis doet het altijd goed. Zet een mooie plant in de hoek van de ruimte, in de vensterbank of op tafel. Zo ziet de ruimte er meteen een stuk gezelliger uit en dat met maar een paar kleine aanpassingen. Hoe fijn is dat?!

4. Accessoires Accessoires geven sfeer aan elke ruimte! Vervang dus eens de kussenhoezen op de bank en kies voor een hip patroon of kleur. Zet een aantal kaarsen op de tafel en zet een leuke vaas met wat droogbloemen op de kast. Dit staat meteen hartstikke sfeervol in jouw huis, hoe leuk is dat?!

We hopen dat je met deze tips binnen no time jouw huis kan omtoveren tot een sfeervol geheel, zodat je huis weer als een thuis voelt.

https://www.beinhouse.nl/