Straaltjezon
Image default
Woning en Tuin

Vocht in huis? Schrijver Systeem lost vochtproblemen permanent op

Vocht in huis zorgt voor schade aan de woning en tast de gezondheid aan. U merkt snel genoeg als u woning te vochtig is: condens op de ramen, behang dat loslaat en lelijke vochtplekken op muren. Vaak is het ook te ruiken. Niet zo gek ook natuurlijk, want waar gewoond wordt, is nu eenmaal vocht.

Door dagelijkse bezigheden als koken, douchen en de was uithangen ontstaat soms meer vocht dan de woning kan verwerken. De luchtvochtigheid neemt bovengemiddeld toe en als er hier niets aan gedaan wordt, dan levert dit permanente vochtproblemen op.

Uiteindelijk leiden deze problemen tot schade aan de woning en aantasting van de gezondheid. Zodra u vermoedt dat de woning te vochtig is, dan is het verstandig om direct in te grijpen. De muurelementen van Schrijver Systeem lossen gelukkig deze vochtproblemen permanent en duurzaam op.

Een vochtig huis, is een ongezond huis

De luchtvochtigheid bepaalt het leefcomfort in de woning. Is de luchtvochtigheid in huis te hoog, dan nemen muren, vloeren en meubels het vocht op. Hout zet uit waardoor vloeren kromtrekken en muren lelijke vlekken en schimmels vertonen. Dat is vervelend natuurlijk, maar een vochtige leefomgeving heeft ook nadelige gevolgen voor de gezondheid.

In een te vochtige woning ontstaat er een leefklimaat dat een ideale leefomgeving is voor schimmels en bacteriën. Organismen waar u als bewoner liever niet mee in contact komt omdat het veroorzakers zijn van infecties en gezondheidsklachten kunnen verergeren. De meest voorkomende gezondheidsklachten door vocht in huis zijn: chronische bronchitis, astma en eczeem.

Maar ook als de luchtvochtigheid te laag is, heeft dit effect op de lichamelijke conditie. Mensen krijgen vaak een droge mond, geïrriteerde ogen of zelfs huidklachten. Voorkom vochtproblemen in huis en laat uw woning vrijblijvend controleren door Schrijver Systeem.  

Weten of uw woning te vochtig is? Doe de check!

Op de website van Schrijver Systeem staat een checklist ‘vocht in huis’ om te zelf te kunnen beoordelen of er teveel vocht in huis is. Aan de hand van 10 punten weet u of de woning in aanmerking komt voor het Schrijver Systeem.

Uw vochtproblemen permanent opgelost met Schrijver Systeem

Vertoont uw woning signalen van teveel vocht? Het Schrijver Systeem is een slimme oplossing om dit permanent op te lossen. Met in de buitenmuur aangebrachte prefab-elementen wordt overtollig vocht afgevoerd. Voor altijd! De werking is voor 100% gebaseerd op natuurlijke luchtstromingen. Reken definitief af met vochtproblemen in huis en vraag om de gratis offerte vochtbestrijding van Schrijver Systeem.

 

https://schrijversysteem.nl/vochtproblemen/