Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

Vier dingen die je moet weten voordat je een hoverboard koopt

Bij het kopen van een zelfbalancerend apparaat, beter bekend als een hoverboard, kun je door de vele opties, leveranciers en merken op de markt gemakkelijk overweldigd raken. Niet alle hoverboards zijn ook hetzelfde. Niet alleen omdat ze er van buiten hetzelfde uitzien, wil dat zeggen dat ze ook van binnen hetzelfde zijn. Hoverboards kunnen ontzettend verschillen als het gaat om de componenten onder “de motorkap”. Er zijn veel opties om uit te kiezen en bij elk model of merk zijn er speciale overwegingen die je moet maken. Dus hoe weet je nu of je een geweldige keuze maakt en goed product koopt of dat je toch bedrogen uitkomt?

 

  1. Lees meer over het retourbeleid. Een bedrijf dat solide producten verkoopt, zal er trots op zijn dat ze ook een stevig retourbeleid hebben. 30 dagen is standaard. En als het minder is dan dat moet je als kopen opassen, want dan koop je waarschijnlijk een kat in de zak.
  2. Koop een model met een goede batterij. Probeer te kiezen voor een hoverboard dat een Samsung- of LG-batterij heeft. De batterij is het hart van een hoverboard en daarom moet je er meer dan bij welke andere optie dan ook op letten dat dit in orde is. Lithium Ion-batterijen zijn zeer krachtig maar lopen wel sneller leeg dan andere soorten oplaadbare batterijen. Ze laden bij extreme hitte of koude ook niet goed op en wanneer ze te veel worden ontladen of overladen, kunnen ze heet worden en in brand vliegen. Samsung is al tientallen jaren actief in de productie van batterijen- en consumentenelektronica en ze maken een goede hoverboard batterij met de juiste circuits om het opladen op het juiste moment te stoppen en voor een gelijkmatige lading in alle cellen te zorgen. LG-batterijen zijn in dit opzicht vergelijkbaar. Het zijn veilige batterijen en zullen meer laadcycli aankunnen dan een generieke batterij van een fabriek, die niet dezelfde kwaliteitscontrolerichtlijnen heeft.
  3. De wielmaat is zeer belangrijk. Als je je hoverboard meestal binnenshuis gebruikt, is een apparaat met simpele wielen voldoende maar als je vooral met je board buiten bent, bedenk dan eens hoeveel obstakels je tegenkomt. De 6,5-inch wielen zijn voor gebruik binnen voor lichte personen voldoende maar als ze frequent worden gebruikt of als je zwaarder bent, zijn de grotere 8-inch wielen beter. Als je je hoverboard gebruikt om grotere afstanden af ​​te leggen, zal een 10-inch wiel nog comfortabeler zijn. Dus bij deze beslissing wordt het kiezen tussen comfort en draagbaarheid. Voor de meeste gebruikers denken we dat de 8-inch wielen bijna perfect zullen zijn.
  4. Bekijk of er vervangende onderdelen verkrijgbaar zijn. Als er iets kapot gaat, is het natuurlijk wel handig dat het ​​bedrijf waar je je product hebt gekocht technici in dienst hebben, die je kunnen helpen om het probleem op te lossen. Zodra het probleem is gediagnosticeerd, heb je waarschijnlijk vervangende onderdelen nodig. Als je zaken doet met een bedrijf dat ze kan leveren, heb je in ieder geval je geld niet uitgegeven aan een board wat niet kan worden gerepareerd.

 

 

 

https://www.swheels.nl