Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Partyboot Rotterdam

Partyboot Rotterdam van Event op het water

Feesten genieten en heerlijk varen op een Partyboot in Rotterdam? Dan bent u bij Event op het Water aan het juiste adres! We heten u graag van harte welkom! Genieten van een tot in de puntjes verzorgede vaart met de beste service, een heerlijk drankje, het uitzicht en uw gezelschap! Kijk snel op onze website.

De mogelijkheden van onze Partyboot in Rotterdam

Met eindeloos veel mogelijkheden is Partyboot Rotterdam een perfect varende toplocatie voor een te gek bootfeest! Partyboot Rotterdam is voor diverse gelegenheden geschikt of het nu gaat om een heerlijk uitgebreid buffet, en spetterend feest, een gezellige borrel of een familiefeest. Onze boten zijn geschikt voor diverse arrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje en uw gezelschap.

Onze Partyboot in Rotterdam is geschikt voor:

De boot beschikt over drie verschillende zalen, heeft een riant buitendek en biedt plaats voor 250 gasten. Vanuit de lounge loopt u door de openslaande deuren naar het buitendek waar u de skyline van Rotterdam kunt bewonderen. Wilt u varen door de prachtige haven van Rotterdam? Ook voor zo’n mooie rondvaart vaart u met partyboot Rotterdam. Deze unieke varende evenementenlocatie in Rotterdam en omstreken is ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals, feesten, recepties, bedrijfsuitjes, huwelijken en trouwfeesten, jubilea en bedrijfspresentaties.

De boot beschikt over een flexibel interieur, een aparte dames- en herentoilet en verwarming, drie grote zalen en een groot buitendek. Een internationale scheepsbar, een mooie muziekinstallatie, dj meubel en feestverlichting. De boot is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een complete audiovisuele installatie.

Partyboot Rotterdam in andere vaargebieden

Onze Partyboot is in overleg ook op andere opstaplocaties mogelijk. Geef bij de offerteaanvraag aan dat u liever een andere opstaplocatie wilt.

De partyboot vaart ook in Amsterdam. Daarnaast hebben we ook de Borrelboot die zowel in Rotterdam als Amsterdam vaart, kijk op www.eventophetwater.nl

https://eventophetwater.nl/partybootrotterdam/