Straaltjezon
Image default
Attracties

Wat houdt een privé ballonvaart in?

Bij een privé ballonvaart, huur je bij C-Air eigenlijk een luchtballon af voor twee personen, voor je gezin of voor je vrienden. De ballonvaarder is uiteraard aanwezig om het ballonvaren op een veilige manier te laten verlopen.

Indien je niet voor een privé ballonvaart kiest, dan sluit je aan bij een andere groep passagiers. De meeste klanten kiezen voor dit principe, tenzij er een speciale gelegendheid zich voordoet zoals een communie, een huwelijkscadeau, een verjaardagscadeau, een orgineel huwelijksaanzoek, een kerstcadeau etc..

Bepalen van eigen opstijgplaats bij het privé ballonvaren

Als je kiest voor privé ballonvaren kan je zelf bepalen waar je opstijgt. Uiteraard moet de opstijgplaats dan wel aan alle voorwaarden voldoen. Het opstijgplein moet groot genoeg zijn en daarnaast is niet mogelijk om in alle regio’s op te stijgen. Wij bepalen steeds de dag van de ballonvaart de opstijgplaats, vermits wij afhankelijk zijn van de windrichting en windsnelheid van die dag. In sommige gebieden mogen wij namelijk niet vliegen, waardoor wij ons soms moeten verplaatsen. Uiteraard kan dit uitgebreid besproken worden met C-Air. We hebben uiteraard ook altijd verschillende opstijgplaasten waar we kunnen opstijgen.

Indien je zou aansluiten bij een andere groep, dan bepaalt C-Air ballonvaren de opstijgplaats. We hebben namelijk vaste opstijgplaatsen in verschillende regio’s in België.  Uiteraard houden wij steeds rekening met de geboekte en gewenste regio van onze passagiers.

Duurtijd van een ballonvlucht

C-Air ballonvlucht garandeert steeds een vlucht van minimaal één uur. Na de vaart kunnen onze passagiers nog genieten van een hapje en een drankje. Ook krijgt elke passagier een balloncertificaat.

Kostprijs van een privé ballonvaart

Een privé ballonvaart voor twee personen kost 600 euro.

Voor drie personen kost dit 650 euro en voor vier personen is de kostprijs 700 euro.

Vanaf zes personen kost een privé vaart met een luchtballlon evenveel dan wanneer je zou aansluiten bij een andere groep passagiers. Afhankelijk van de regio heb je al een ballonvlucht vanaf 125 euro per persoon.

https://www.cair-ballonvaart.be