Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Paardentrailer kopen? | Konag

Paardentrailer kopen? | Konag

Heeft u een paard en wilt u een paardentrailer kopen om veilig de weg op te kunnen met uw paard? Uiteraard staat veiligheid voorop wanneer u met uw paard de weg op gaat voor wedstrijden of om een andere reden. Om welke reden u uw paard ook wilt vervoeren, bij Konag staat veiligheid altijd voorop. Konag is een expert op het gebied van aanhangwagens en gespecialiseerd in onder andere paardentrailers. Konag maakt alleen de beste paardentrailers voor uw paard van een hoge kwaliteit. Dus wilt u een paardentrailer kopen van een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs? Konag is uw specialist!

Het paardentrailer assortiment van Konag

Wilt u graag een paardentrailer kopen van een hoge kwaliteit bij een aanbieder die Bovag gecertificeerd is? Konag is sinds 1998 dé specialist op het gebied van aanhangwagens en trailers. Kwaliteit is een zekerheid en dat is uiteraard wat u ook wilt voor uw paard. Deze specialist heeft een zeer ruim aanbod aan paardentrailers. Weet u al welk model paardentrailer u wilt kopen? Wat dacht u van een Proline, Careliner of Humbaur paardentrailer? U vindt het allemaal bij Konag.

Meer trailers en aanhangers

U kunt bij Konag naast een paardentrailer meer kopen. Ook voor andere soort aanhangwagens en trailers bent u hier aan het juiste adres. Naast paarden zijn er meer dingen die met zorg vervoerd moeten worden. Heeft u bijvoorbeeld een motor en wilt u deze (zo nu en dan) eens kunnen vervoeren zonder dat dit betekent dat u de hele rit zelf op de motor moet zitten? Dan kunt u bij Konag bijvoorbeeld een motortrailer kopen.

Daarnaast zijn er tal van aanhangers die u wellicht ook goed kunt gebruiken als u erover nadenkt. Een autoambulance om andere voertuigen te vervoeren, kan bijvoorbeeld altijd goed van pas komen. Of wat dacht u van een handige kipper? Dit is een kiepaanhangwagen waarmee u grote ladingen kunt vervoeren en deze gemakkelijk ook weer uit de aanhangwagen kunt halen. Denk aan ladingen zand of kiezelstenen. Een aanhangwagen of paardentrailer kopen is altijd een goed idee. Het komt van pas als u er één heeft en als u er geen heeft, zult u altijd denken ‘had ik maar een …’. Kies dus voor gemak en veiligheid en kies voor een Konag aanhangwagen of paardentrailer kopen!

Meer informatie over een paardentrailer kopen?

Wilt u graag een paardentrailer kopen bij Konag? Bekijk dan gerust de website van Konag en ontdek kwalitatief mooie paardentrailers en meer!

 

https://www.konag.nl/