Straaltjezon
Image default
Winkelen

Herschel Little America vs Herschel Retreat: welke rugzak is beter?

Als je al een tijdje een oogje hebt op een rugzak van Herschel, dan kunnen de modellen Herschel Little America en Herschel Retreat je vast niet ontgaan zijn. Beide rugzakken lijken in eerste instantie veel op elkaar, met die twee riempjes en een trekkoord waarmee je de tas dichtmaakt. Maar toch zijn de Little America en de Retreat wel een beetje verschillend van elkaar! Twijfel jij ook tussen deze Herschel rugzakken? In dit artikel leggen we de overeenkomsten en verschillen uit tussen Little America en Retreat. 

Overeenkomsten 

Zowel de Retreat als Little America hebben een gewatteerd laptop-vak en beide tassen zijn verkrijgbaar in formaten die geschikt zijn voor laptops van 13 inch en 15 inch. Ook hebben beide rugzakken een intern mediavakje. Hier kun je je smartphone in kwijt en dan kun je via een poortje voor oordopjes muziek blijven luisteren, terwijl je smartphone veilig in de rugzak zit opgeborgen. Verder zijn beide rugzakken in talloze kleuren verkrijgbaar. Voor beide rugzakken is de combinatie van bruine riempjes en een zwarte, grijze of donkerblauwe kleur tas het populairst. 

Verschillen Little America en Retreat

Een van de grootste verschillen tussen de Herschel Retreat en Little America is het formaat. Little America heeft namelijk een iets grotere capaciteit (met een inhoud van 25,5 liter), terwijl in de Retreat maximaal 19,5 liter past. Qua afmetingen is de Little America dan ook iets hoger (49 centimeter) dan de Retreat (43 centimeter). De zojuist genoemde afmetingen zijn afkomstig van een rugzak waar een 15 inch laptop in past. Verder heeft de Little America een klein voorvakje dat afsluitbaar is met een rits en heeft het een haakje voor je sleutels. De Herschel Retreat heeft ook een voorvakje, maar dan zonder rits en zonder sleutelhaakje erin. 

Conclusie 

De Little America iets groter van formaat en heeft een afsluitbaar vakje aan de voorkant met een sleutelhanger erin. Verder zijn er niet zoveel verschillen. Beide tassen zijn in een 13 inch en 15 inch variant verkrijgbaar, gebaseerd op laptopformaten. Concluderend kunnen we dus zeggen dat je voor een Little America moet gaan als je een grotere rugzak wilt!


 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/merken/herschel/