Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Heerlijk zomer weer, dus bestel je nieuwe fiets bij Premium Bikes

De zomer staat alweer voor de deur! Het is de hoogste tijd om buiten te gaan genieten van het mooie weer. Een ideale manier om te genieten van het heerlijke zomerweer, is door er lekker op uit te gaan met je fiets. Ben je toe aan een nieuwe fiets of heb je er geen één klaarstaan? Bestel dan nu je nieuwe fiets bij Premium Bikes.

Last minute een fiets nodig? Dat is geen probleem bij Premium Bikes

Stel je eens voor. Je kijkt naar het weerbericht voor de aankomende zomervakantie dagen en je ziet dat de komende week zal stralen met hoge temperaturen. Je krijgt enorm veel zin om samen met wat vrienden een heerlijke fietstocht te maken. Totdat je je beseft dat je oude fiets het echt niet meer in zich heeft. Maak je niet druk! Als je een geschikte fiets bij Premium Bikes besteld, staat deze namelijk de volgende dag al voor je deur.

De ideale fiets voor een goed prijsje? Dat vind je bij Premium Bikes

Premium Bikes beschikt over een groot assortiment aan verschillende soorten fietsen van verschillende merken. Van vouwfietsen tot aan bakfietsen en van Hollandia fietsen tot aan Batavus fietsen. Er is voor elke soort fietser een perfecte match te vinden. Je zal ongeacht naar wat voor soort fiets je ook op zoek bent, altijd een ideale fiets vinden dat binnen jouw gekozen budget valt.

Niet tevreden? Dat is ook geen probleem bij Premium Bikes

Als je na de levering van je fiets nou niet tevreden bent, omdat bijvoorbeeld de fiets te klein voor je is of toch niet voor jou is geschikt, dan is dit geen enkel probleem. Bij Premium Bikes kan je je fiets binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren, zonder enige extra kosten. Hiermee kan je alsnog kiezen voor een andere fiets en krijg je deze ook weer de volgende kosteloos thuis geleverd.