Straaltjezon
Image default
Bedrijven

EHBO of BHV cursus volgen

Wil jij graag dat jouw bedrijf voldoende BHV’ers in dienst heeft? Of wil je zelf (samen met anderen) een EHBO/BHV cursus volgen? Heel goed, want samen verhogen we de veiligheid in onze samenleving. Voor een EHBO en BHV cursus kun je terecht bij de organisatie Grip5.

Grip5 biedt diverse veiligheidsopleidingen aan, zoals:

  • EHBO
  • BHV
  • LEH
  • AED

Meld je via de website van Grip5 aan voor een opleiding naar keuze.

Word een held!

Jij of jouw collega’s kunnen dankzij de trainingen die Grip5 aanbiedt een held worden. BHV’ers, oftewel bedrijfshulpverleners, zijn verplicht binnen een organisatie en dragen een bepaalde hulpverlenende verantwoordelijkheid. Mocht er een ongeluk op de werkvloer plaatsvinden, dan ben jij als BHV’er verplicht om eerste hulp bij ongeval te verlenen indien nodig. Maar ook in het geval van brand, de brand te bestrijden, gevolgen van ongevallen te beperken en werknemers en andere personen in geval van nood te alameren en evacueren.

Meer informatie

Voor meer informatie over Grip5 en de EHBO- en BHV-cursussen die zij aanbieden, kun je terecht op hun website. Daar kun je je aanmelden voor een training, maar ook een trauma-acteur huren als je zelf een training verzorgt en een realistisch slachtoffer kunt gebruiken inclusief wondengrimas. Neem gerust contact contact op voor een aanvraag of stel ze je vraag.