Straaltjezon
Image default
Eten en drinken

De shortribs van het vleesatelier

De shortrib wordt steeds populairder onder de vlees liefhebbers. Spareribs kunnen namelijk na een tijdje wel gewoontjes worden voor op de barbecue dus daarom maken veen mensen plaats voor een heerlijke shortrib. De twee lijken ook heel erg op elkaar maar de shortrib is een stuk korter. Als je een shortrib hebt van een uitmuntende kwaliteit dan is het stukje vlees erg smaakvol en zacht. Maar waar vind je dan zo’n shortrib van uitmuntende kwaliteit? Bezoek meteen de webshop van vleesatelier LeJean want daar vind je geheid een prachtig stuk vlees. In het ruime assortiment van de webshop vind je ook een zalige shortrib voor op de barbecue.

Lekkere shortribs bij het vleesatelier

Een goed stuk vlees kan pas echt lekker smaken als er veel passie in zit. Het vleesatelier heeft zo’n passie voor vlees en dat proef je ook. Er wordt ervoor gezorgd dat de dieren op de boerderijen waar het vlees vandaan komt super goed worden behandeld en een volmaakt leven hebben gehad. Het vleesatelier doet dit door de boerderijen, die zich vestigen in landen zoals Nieuw-Zeeland, te bezichtigen. Op de website van het vleesatelier vind je veel verschillende soorten vlees die uit verschillende landen komen. Het vleesatelier heeft het unieke uit elk land gehaald zodat jij een heerlijk stukje vlees thuis krijgt bezorgd.

Het bereiden van de shortrib van het vleesatelier

Om ervoor te zorgen dat de shortrib zo zalig mogelijk smaakt, is een goede bereiding nodig. Ten eerste kun je kiezen uit twee verschillende soorten shortrib. De eerste is de Black Angus shortrib uit Zuid-Australië. Dan heb je nog de Ierse shortrib. Zodra je jouw shortrib in huis hebt kun je gaan beginnen met kokkerellen. Bij de shortrib is het echt aan te raden om het met het vet te bakken. Dit geeft de shortrib een super smaaksensatie. Doe er wat heerlijke kruidenrub op de shortrib en bereid hem in de barbecue. De bereiding van de shortrib kan wel ongeveer een uur duren maar dan staan jouw gasten ook echt versteld van de smaak.

De shortrib laten afhalen of bij het vleesatelier

Hoe kom je dan aan de lekker shortrib? Nou dat is heel eenvoudig. Wie weinig tijd heeft kan genieten van het gemak van thuisbezorging. Plaats je een bestelling van boven de 50 euro? Dan hoef jij niets te betalen voor de verzending. Je ook de bestelling ophalen bij het vleesatelier op Veenpoldersweg 22 in Leidschendam, als je in de buurt woont.