Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Een selectie uit de hometrainers van FlowFitness

Flow Fitness heeft een breed assortiment hometrainers; van goede, basis apparaten die onder alle omstandigheden probleemloos hun werk doen tot exemplaren die voldoen aan de allernieuwste technieken. Alle hometrainers hebben een zeer lage instap, wat bijzonder prettig is wanneer je een been- of heupblessure hebt. Zij zijn voorzien van transportwielen, zodat je het apparaat makkelijk kunt verplaatsen of wegzetten. Uiteraard zijn zadel en stuur instelbaar op je lichaamsafmetingen. De gebruiksvriendelijke computer vertoont zelfs bij de meest eenvoudige uitvoering waarden als tijd, snelheid, afstand, calorieverbruik en toerental. Je hartslag wordt gemeten door sensoren in het stuur. In deze blog lees je meer over selectie hometrainers die wij voor jou uitlichten!

RB5i

De ligfiets RB5i heeft een zeer lage instap. Plaats je voeten eenvoudig in de verzwaarde pedalen, stel de gewenste afstand in van de zitting en je bent klaar om te beginnen. 1 van de 24 beschikbare trainingsprogramma’s stel je eenvoudig in met het “Smart Wheel”. Tijdens een training kun je de weerstand aanpassen met de quick keys in de handvaten van de handrail naast de comfortabele zitting. De ligfiets RB5i is gebruiksvriendelijk, duurzaam, functioneel en zeer stabiel. Met een maximaal gebruikersgewicht van 180 kg geschikt voor professioneel gebruik.

Stelvio I

Je kinderen liggen in bed, je partner is naar de film en wat doe jij? Met een zak chips op de bank? Nee, natuurlijk niet! Jij stapt op deze Stelvio i, plaatst je tablet in de houder en bekijkt je favoriete Netflix serie op deze hometrainer tijdens je workout. Win-win situatie toch? Of koppel de iConsole met je tablet en beleef met Google street view buiten, binnen. Download je favoriete trainingsapp en de mogelijkheden zijn eindeloos. Liever een wieleretappe fietsen en als een echte pro de beroemde Stelviopas in Italië bedwingen? Selecteer de route en waan je in de bergen. Ondertussen houdt deze stille en geruisloze hometrainerje hartslag in de gaten en wordt je conditie gemeten. Met het eenvoudig te bedienen Smart Wheel kies je een van de 24 trainingsprogramma’s en met maar liefst 32 weerstandniveaus maak je de cardio training zo pittig als je zelf wilt. Dit fitnessapparaat is met een maximaal gebruikersgewicht van 135 kg zeer degelijk en stabiel.

Turner DHT750

De lage instap, het eenvoudig te bedienen display met grote cijfers en hartslag gestuurd trainen maken de DHT750  geschikt voor sporters van jong tot oud. Deze hometrainer is van alle gemakken voorzien en ideaal voor thuisgebruik. Het kantelbare stuur en het verstelbare zadel zorgen ervoor dat je altijd in de juiste positie zit. Met de handsensoren of de optionele hartslagband kun je je hartslag meten. De ruim 21 programma’s bieden voor elke sporter een uitdaging.

 

https://www.flowfitness.com/nl/