Straaltjezon
Image default
Eten en drinken

Vanavond lekker all you can eat Chinees eten in Rosmalen?

Wilt u vanavond even niet koken? Ook geen zin om veel uit te geven voor uw avondje uit? Kies dan voor restaurant Xie Xie in Nuland. U heeft de keuze uit verschillende wereldkeukens in het prachtig gerenoveerde restaurant met een moderne en gezellige sfeer en uitstraling. Of u nu zin heeft in sushi, teppanyaki, een Europees/Aziatisch buffet of Aziatische wok, u kunt het allemaal vinden onder één dak bij restaurant Xie Xie. Onbeperkt genieten voor een vast bedrag. Dat is inclusief frisdrank, bier, huiswijnen, koffie of thee en luxe huisgemaakte desserts. Voor een geslaagde avond met vrienden of familie kunt u voor een vast bedrag een heerlijke avond beleven.

Kom genieten bij Chinees restaurant Xie Xie in Nuland

Door de grote keuze in verschillende arrangementen bij restaurant Xie Xie in Nuland kunt u elke keer genieten van een andere lekkere ervaring. Wissel de heerlijke keukens en gerechten af en geniet van de verschillende smaken. Reserveer meteen voor u en uw vrienden of familie voor een gegarandeerd verrukkelijke ervaring. Ook wanneer u een feestje of bedrijfsuitje wilt organiseren, kunt u bij restaurant Xie Xie terecht. Met een heerlijke variatie aan gerechten verzorgen zij de catering van uw feest vanaf 20 personen.

Weet u al wat u gaat eten vanavond bij het lekkerste restaurant in Nuland?

Wanneer u bij Xie Xie komt eten kunt u kiezen uit verschillende keukens en vormen. Voor een vast tarief kunt u heerlijk eten en drinken all-in voor 2 uur. Weet u al wat u vanavond gaat kiezen? Het is de smakelijkste plek om vers gerolde sushi te eten en u kunt nergens zo lekker wokken als bij Xie Xie. Wilt u vanavond niet koken en lekker thuis genieten van de heerlijke gerechten die Xie Xie te bieden heeft? Bekijk dan snel de afhaalkaart en geniet thuis van de smakelijke Chinese gerechten.