Straaltjezon
Image default
Bedrijven

coach Delft die u helpt met een gelukkiger en fitter leven

Deze coach Delft leert u op een andere manier te denken

Wilt u het plezier weer terugkrijgen in uw leven? En meer uit het leven halen dan u nu doet, omdat u veel meer in uw mars heeft dan u nu laat zien? Lotte Gras helpt u om rustig te bekijken wat er in u omgaat en waar u telkens tegenaan loopt. Als personal coach in Delft heeft zij al veel mensen geholpen om stappen te zetten naar een gelukkiger, gezonder of fitter leven. Lotte helpt u om gewoontes en patronen te doorbreken en weer grip op uzelf te krijgen.

Coaching in Delft: patronen leren herkennen

Het komt vaak voor dat mensen een innerlijke strijd voeren en steeds weer tegen hetzelfde muurtje aan lopen. Lotte Gras kan u als coach Delft helpen om een uitweg te vinden uit uw innerlijke problemen of gewichtsprobleem. Zij biedt geen standaard oplossingen, maar laat u uw verhaal doen en laat u zelf ontdekken hoe u uw probleem gaat aanpakken. Lotte kan heel goed luisteren, stelt vragen en laat u zaken zien vanuit een ander gezichtspunt. Zo ontdekt u patronen en hoe u deze kan doorbreken. Vrijheid, rust en plezier gaan het dan weer overnemen in uw leven.

Coaching Rijswijk tijdens online of offline sessies

Lotte Gras kijkt samen met u wat u tegenhoudt om uw doelen te bereiken. Niet alleen in Delft, maar ook via coaching Rijswijk. Of u nu in uw eigen huis achter uw computer zit of bij haar thuis komt voor een face-to-facesessie, met Lotte voelt u een vertrouwensband en kunt u zich ongestoord openstellen. Zij geeft u alle ruimte om aan uzelf te werken en helpt u om meer in contact te komen met uw lichaam en minder in uw hoofd te leven.

Wilt u ook dichter bij uzelf blijven of beter dealen met emoties? Lotte Gras ondersteunt u graag als coach in Delft. U krijgt meer inzicht in uw gedrag en creëert rust en duidelijkheid in uw leven!

https://www.lottegras.com/coaching-delft/

Gerelateerde artikelen

Betontrilnaad

Keukentrends

Kinderdagverblijf Zwolle