Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

6 handige stickers voor bedrijven

6 handige stickers voor bedrijven Bij veel bedrijven worden stickers gebruikt. Er zijn allerlei stickers die handig zijn voor de zakelijke markt. Een aantal zijn daar zelfs speciaal voor ontwikkeld. In dit blog hebben we er zes op een rij gezet die veel bedrijfsmatig gebruikt worden.

Reclame maken met stickers

Stickers worden veel gebruikt om reclame te maken. Een stickersoort die daar uitermate geschikt voor is zijn promotiestickers. Deze stickers worden vaak uitgedeeld op festivals en evenementen. Daarom is het handig dat ze los zijn, zodat je ze gemakkelijk weg kunt geven. Uiteraard kun je deze promotionele stickers ook aan klanten en relaties geven.

Dome stickers zijn zeer exclusief

Een andere stickersoort die veel voor reclamedoeleinden wordt gebruikt zijn dome stickers. Deze stickers worden afgewerkt met een 3D-harslaag, waardoor ze een zeer luxueus en exclusief uiterlijk hebben. Ook zijn ze krasvast en duurzaam. Dome stickers zie je veel op auto’s en computers. Vaak om het merk aan te geven. Dit soort stickers kun je ook gebruiken als sleutelhanger of om je bedrijfslogo op een relatiegeschenk aan te brengen.

Val op met autostickers

Autostickers mogen ook niet in het rijtje ontbreken. Veel bedrijven hebben bedrijfsauto’s. Een bedrijfsauto is dé ideale manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Overal waar je komt maak je reclame. Bovendien kan een naam of logo op de auto ook handig zijn voor de herkenbaarheid. Behalve gewone autostickers heb je ook een magneetsticker auto. Deze valt samen met gewone magneetstickers in de categorie herbruikbare stickers. Je kunt dit type stickers er gemakkelijk afhalen, zonder dat je last hebt van lijmresten. Ook kun je dit type stickers meerdere keren gebruiken. Andere herbruikbare stickers zijn de statische sticker en de YUPO Tako.

Raamfolie en raamstickers

In de detailhandel en horeca zijn raamstickers en raamfolie onmisbaar. Je kunt ze gebruiken in je etalage om acties e.d. mee aan te kondigen. Horecabedrijven kunnen ze gebruiken om aan te geven wat voor type restaurant ze zijn. Bijvoorbeeld of ze vegetarisch of veganistische gerechten op de kaart hebben. Andere stickers die je daar tegenkomt zijn keurmerken, verboden te roken stickers en geen alcohol onder de achttien jaar.

Allerlei papieren stickers

Stickerpapier wordt ook veel bedrijfsmatig gebruikt. Je kunt het gebruiken voor adresstickers, barcodestickers, horecastickers, kortingsstickers, labelstickers, productetiketten, prijsstickers, spaarzegels, enzovoorts. Soms sta je er niet eens bij stil waar stickers allemaal voor gebruikt worden.

Moeilijk te verwijderen stickers

Een stickersoort die speciaal voor de zakelijke markt is ontworpen is de machine sticker. Dit soort stickers worden onder andere op machines en gereedschap geplakt. Op de sticker staat vaak hoe het apparaat werkt en voor welke gevaren je moet oppassen. Vandaar dat machine stickers standaard van high tack vinyl wordt gemaakt. Dit is een vinylsoort die extra kleefkracht heeft, waardoor ze beter blijven zitten. Ook worden machine stickers standaard afgewerkt met een laminaat, zodat de print beschermd is tegen allerlei invloeden van buitenaf. Zoek je niet verwijderbare stickers? Dan is de ultra destructible sticker de beste oplossing. Dit type sticker wordt onder andere als garantiezegel en keuringssticker gebruikt, omdat je er niet mee kunt frauderen. Als je de ultra destructible sticker wilt verwijderen, gaat het materiaal afbrokkelen. Zo kun je zien of iemand geprobeerd heeft de sticker te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Een noodelektricien bellen

Verwen je vriend of man met een luxe cadeau

Vier dingen die je moet weten voordat je een hoverboard koopt