Straaltjezon
Image default
Auto’s en Motoren

3 dingen om niet te vergeten op vliegvakantie

Vakantie. Je hebt er natuurlijk zin in, en bent er misschien zelfs enorm aan toe. Maar je koffer inpakken, al je apparaten opladen, je taxi Schiphol reserveren en zorgen dat je je werk goed afrondt. Zo op de valreep kan het allemaal toch wat stress met zich meebrengen. Daarom staan hieronder de drie belangrijkste zaken om niet te vergeten. 

De echt belangrijke dingen

Als je op vliegvakantie gaat, en dan vooral als je ver weg gaat, zijn er natuurlijk de klassieke essentiële elementen die je eigenlijk echt niet mag vergeten. Dan hebben we het over je paspoort, geld en telefoon. Als je die drie dingen hebt, kun je over het algemeen al het andere regelen. Een korte broek vergeten? Die kun je kopen. Vergeten welk hotel je geboekt hebt? Dat zoek je snel op op je telefoon. En je paspoort, tja, zonder dat boekje kun je op Schiphol misschien al direct rechtsomkeert naar huis maken. 

De randzaken

Hieronder vallen de dingen die er misschien niet meteen  voor zorgen dat je vakantie tot een abrupt einde komt, maar waar je wel flink van baalt als blijkt dat ze niet in je koffer zitten. Denk bijvoorbeeld aan opladers van al je apparaten, het vervoer naar en van Schiphol, iets te snacken voor in het vliegtuig, en natuurlijk niet te vergeten: schoon ondergoed. Je kleding zul je waarschijnlijk niet vergeten, maar ook de extra’s zoals slippers, een tweede paar schoenen, koude en warmere kleren vallen hieronder. Ga je langer op vakantie? Dan is het misschien ook handig als iemand je planten water geeft en je post verzorgt.

De leuke dingen

Tot slot zijn er de dingen die niet écht essentieel zijn, maar waar je vakantie wel een stuk leuker van wordt. Denk aan dat heerlijke boek dat je speciaal voor de vakantie gekocht hebt, dat leuke spelletje dat jullie zo graag met het gezin spelen, of dat nieuwe kledingstuk dat je op vakantie doet stralen.  Heb je alles gepakt? Rits dan trots je  koffer dicht, pak nog wat rust en jouw vakantie kan nu echt beginnen.