Straaltjezon
Image default
Auto’s en Motoren

Wil jij snel je auto theorie halen? 123 Theorie helpt je daarbij!

Opleidingsinstituut 123 Theorie zorgt ervoor dat jij in 1x slaagt voor het auto theorie examen. De opzet van de cursus zal je zeker bevallen. De lessen en het examen vinden op dezelfde dag plaats. En voor deze theorie in 1 dag hoef je niet ver te reizen. 123 Theorie zit verspreid over het land. Ook de prijs valt reuze mee. De 123 Theorie cursussen worden gegeven door professionele docenten. Dit zijn voorbeelden van onderwerpen die zeker aan bod komen:

  • gevaarherkenning in verschillende situaties en wat je dan moet doen: gas loslaten, remmen of helemaal niets;
  • het gebruiken van de weg: waar is jouw plaats, kun je inhalen/voorsorteren, mag je stilstaan en parkeren, wat is de maximumsnelheid;
  • voor laten gaan en voorrang nemen bij afslaan en op kruispunten;
  • veilig rijden: hoe gebruik je de verschillende lichten van de auto, wat doe je bij een ongeluk of pech;
  • aanwijzingen en verkeerstekens: de betekenis van verkeersborden, -lichten en -tekens en het herkennen van aanwijzingen door een verkeersregelaar of politieagent.

Goede voorbereiding voor het examen

Voor de theoriecursus auto Den Haag, Alkmaar, Eindhoven, Zwolle en alle andere locaties geldt: je krijgt klassikaal les. Dit is gezellig en efficiënt. Het blijkt namelijk dat cursisten onderling veel van elkaar opsteken. Je krijgt de mogelijkheid om met examenvragen te oefenen. Deze vragen komen uit theorie-examens van voorgaande jaren. Voordat je aan het examen begint, ben je dus al vertrouwd met het soort vragen en met de manier van vragen stellen. Een groot pluspunt van 123 Theorie is dat meiden en jongens met faalangst, dyslexie of ADHD op vakkundige wijze begeleid worden. Kortom iedereen is welkom en er wordt met ieders behoefte rekening gehouden.

We hopen dat we je enthousiast hebben gemaakt voor de 123 Theorie opleiding. We sluiten af met een korte uitleg over de aanmelding. Op de website van 123 Theorie vind je alle locaties alfabetisch op een rij. Klik op een plaats dichtbij jou in de buurt en vervolgens op de dag waarop je kunt. Vul wat gegevens in, maak het cursusgeld over en klaar!

https://www.123-theorie.nl/