Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

De tafel als centrale plek in je huis

De tafel is één van die meubels waarbij het niet de vraag is of je die in je interieur hebt, maar welke je hebt. Ga jij tafels kopen? Dan is er een aantal facetten om vooraf bij stil te staan. 

 

Welke functie

De verschillende tafels hebben allen hun eigen functie. Eettafels zijn in vrijwel alle woningen prominent aanwezig, salontafels zijn vaak een stukje verfijnder. Wel hebben ze beiden een praktische functie … wat natuurlijk zeker niet ten koste van de uitstraling hoeft te gaan. Want degelijkheid en design gaan prima samen! 

 

Bijzettafels

De bijzettafel heeft weliswaar vaak ook een praktische functie, maar doordat je het eenvoudig van de ene kant van de kamer naar de andere kant kunt schuiven, vormt hij een element waardoor je makkelijk kan spelen met de inrichting van je woonkamer. Om die reden vind je vaak ook de meest verrassende designs bij (sets van) bijzettafels. Hun functie is vaak decoratief;  zet je er wat kaarsen of bloemen op, dan heb je al vlot een sfeervolle uitstraling.

 

Eenheid creëren

Veel designers zijn het er over eens; tafels vormen het hart van je interieur. Ga jij tafels kopen, kies dan voor een eettafel, salontafel en bijzettafel die bij elkaar passen. Dat brengt rust in je huis omdat 3 belangrijke elementen qua stijl, materiaal en kleur een eenheid vormen. En bij de keuze voor het design heb je vele opties. Een massieve eettafel staat fantastisch als je een grote woonkeuken hebt … wie wat kleiner behuisd is, kan vaak beter voor een ronde tafel gaan; dat bespaart ruimte en brengt kalmte in je indeling.

 

Maatwerk

Populair is het samenstellen van je eigen (eet)tafel. Omdat veel mensen dit zien als het pronkstuk van de kamer, hebben ze er graag zelf de hand in. Qua kleur, afmeting en materiaal zijn er keuzes te over en door maatwerk ben je verzekerd van iets unieks! 

 

https://www.onsteinmeubelen.nl/