Straaltjezon
Image default
Eten en drinken

Trouwen bij de Kommensaal? Een echte aanrader!

Het team van De Kommensaal in Duiven biedt u de perfecte dag en de nodige hulp om jullie bruiloft de mooiste dag van uw leven te maken!

Blauwdruk

Er bestaat totaal geen blauwdruk voor iemands trouwerij. Ieder persoon is anders en ieder persoon heeft andere wensen. Onze taak is om deze wensen perfect in te vullen en dat is wat wij graag doen. Het is namelijk belangrijk dat op jullie belangrijkste dag alles precies loopt zoals jullie altijd in gedachten hebben gehad.

Restaurant de Kommensaal is de perfecte plek om de langverwachte dag rond te maken. Met verschillende op maak gemaakte ruimtes bieden wij de perfecte gelegenheid om te trouwen. Wij bieden lunches en diners compleet op maat gemaakt en zullen ervoor zorgen dat al uw wensen perfect vervuld worden.

Verschillende soorten fuifjes

Er worden al vele jaren trouwerijen verzorg bij het restaurant, dus wij beschikken over de nodige ervaring.  Een bruiloft kent velen verschillende vormen, van een intiem diner tot een heel groot huwelijksfeest. Van een rustige avond op het terras tot een groot feest waarbij de ‘bekendste Dj’s’ op het feest aanwezig zijn. Één ding is duidelijk: Wij zullen er elke seconde van genieten, wat de invulling van het feest nou ook inhoudt. Ons personeel staat de hele avond voor jullie klaar en zal ervoor zorgen dat er niks tekort komt. Dit gaat natuurlijk in goed overleg van te voren zodat wij precies weten wat de verwachtingen zijn.

Wilt u nou ook meer te weten te komen over het trouwen in de Kommensaal? Wij hopen u snel terug te zien op locatie of een afspraak te zien via onze website.