Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Shiftbase: een open en gebruiksvriendelijk programma voor personeels administratie

Een groot pluspunt van Shiftbase administratiesoftware is dat je eenvoudig koppelingen kunt maken met programma’s die voor jou onmisbaar zijn. We geven een paar voorbeelden en beginnen met AFAS. Dit familiebedrijf ontwikkelt Enterprise Resource Planning-pakketten (ERP) die in allerlei branches worden gebruikt. Maar liefst 2,7 miljoen Nederlanders krijgen maand in maand uit een loonstrook via AFAS software. De service op het gebied van klantvriendelijkheid wordt door de 11.683 klanten gemiddeld met een 9,6 beoordeeld. De jaaromzet staat op € 191,7 miljoen. Een belangrijke speler dus AFAS! De koppeling Shiftbase – AFAS is tweeledig:

– importeren en bijwerken van medewerkers;

– uitlezen van gewerkte uren oftewel urenregistratie.

DATEV is hoogwaardige Duitse software waar veel advocaten, auditors en belastingadviseurs op vertrouwen. Aanvankelijk was DATEV een datacenter-serviceprovider, anno nu levert het bedrijf rechtstreeks software aan individuele eindgebruikers en overkoepelende adviesorganen van bepaalde beroepsgroepen. De firma bestaat 50 jaar en is met alle technologische veranderingen meegegroeid. Kwaliteit en veiligheid zijn hierbij nooit uit het oog verloren. Klanten zitten verspreid over Europa. Binnen de Shiftbase-omgeving kun je in DATEV gewerkte uren exporteren.

Een derde mogelijke koppeling waar we kort bij stilstaan is die met Nmbrs. Deze HR- en payroll softwareleverancier richt zich met name op de Nederlandse en de Zweedse markt. Kernwaarden zijn:

-automatisering;

-continue innovatie;

-efficiëntie;

-gebruiksvriendelijkheid.

Nmbrs streeft ernaar de best mogelijke online HR- en payroll software te leveren.  Meer dan 60.000 kleine, middelgrote en grote bedrijven werken dagelijks met Nmbrs. Van de  volgende functionaliteiten kun je via Shiftbase gebruikmaken:

-automatisch importeren van medewerkers;

-bijwerken van contracten en uurlonen;

-samenbrengen van lonen en uren;

-gegevens bijwerken;

-rechtstreeks uren exporteren.

Wil jij meer weten over Shiftbase? Ben je nieuwsgierig naar andere koppelmogelijkheden? Kun je niet wachten om Shiftbase een tijdje uit te proberen? Neem vandaag nog contact op met Jurrien of Kars van Shiftbase. Ze zijn bereikbaar via +31 (0) 23 711 40 54 en info@shiftbase.com. Het bezoekadres is Groeneweg 2A in Zoetermeer.

https://www.shiftbase.com/nl