Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Fotobooth huren voor de echte beleving

Staat er binnenkort een feest gepland en verwacht iedereen een creatieve invulling van jouw kant? Geen enkel probleem! Met een originele fotobooth zorg je ervoor dat het een feest wordt waar iedereen nog lang over zal napraten. Je haalt daarmee een absolute blikvanger in huis waarmee elk feest een ware happening wordt. Het enige waar jij voor moet zorgen zijn de gasten.

Authentieke Volkswagen fotobooth voor een onvergetelijk feest

De Volkswagen fotobooth is meer dan zomaar een mogelijkheid om foto’s te maken. Het is een authentieke Volkswagen bus waar alle gasten van je feest een blijvende herinneringen kunnen vast leggen. De hele bus is gerestyled in een eigentijdse retro look. Op die manier stap je niet zomaar een fotohokje binnen, maar ontdek je een compleet andere wereld. De fotobooth is volledig uitgerust om eigentijdse selfies te maken in een bijzondere setting. Alle gemaakte foto’s worden uitgeprint, maar zijn ook beschikbaar in een digitaal formaat. Zo kun je de thuisblijvers direct laten zien wat ze missen. Kortom, de fotobooth is de ideale aanvulling op je tuinfeest of bruiloft.

De ideale invulling voor je bedrijfsfeest

Mocht je geen bruiloft vieren, maar ben je wel belast met de uitvoering van een personeelsfeest, dan is de fotobooth eigenlijk onmisbaar. Het is namelijk de perfecte manier om het bedrijf uit te lichten. De foto’s die je maakt kun je namelijk ook voorzien van een apart frame, geheel in de huisstijl van je bedrijf. De mogelijkheden zijn in feite eindeloos. Zo kun je de fotobooth ook gebruiken als marketingtool door de foto’s af te laten drukken inclusief het bedrijfslogo. De fotobooth wordt compleet aangeleverd, inclusief decoratie en aankleding. De Volkswagen bus heb je dan vier uur lang tot je beschikking en wordt gewoon naar de gewenste locatie gebracht. Ook het ophalen van de bus na afloop is vanzelfsprekend. Je hebt er dus geen omkijken naar.

 

 

Advertentie: Adbull B.V. – Whitelabel linkbuilding?