Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Camping Bella Italia

Een vakantie plannen doe je bij voorkeur op een koude of regenachtige middag. Onder het genot van een cappuccino droom je misschien al weg. Hoe heerlijk zou het zijn om naar Italië te vertrekken voor een welverdiende vakantie met het gezin? Wij delen in dit artikel onze tip voor dé familiecamping van het Gardameer: Camping Bella Italia.

Luxueuze familiecamping

Camping Bella Italia is een luxueuze familiecamping met uitzicht over het Gardameer. Op de camping zijn zowel stacaravans als bungalows te vinden. Je kunt je dag op de camping goed beginnen met een frisse duik in het meer of in één van de twee zwembaden. Terwijl papa en mama hierna op adem komen met een boekje onder de parasol, worden de kinderen vermaakt door het enthousiaste animatieteam. Daarnaast zijn er diverse sportfaciliteiten te vinden op de camping. Ga bijvoorbeeld lekker voetballen, beachvolleyballen of windsurfen. De dag afsluiten doen jullie in één van de restaurants. Zowel voor een snelle pizza als een uitgebreid diner kun je hier uitstekend terecht. Oudere kinderen kunnen bovendien de discobus pakken en de plaatselijke discotheek onveilig maken! Tot slot zijn er op de camping diverse winkeltjes te vinden voor de dagelijkse boodschappen en souvenirtjes.

Omgeving van de camping

Aan het Gardameer is voldoende te beleven voor jong en oud. Zo kan je in het Gardameer lekker zwemmen en diverse watersporten uitoefenen. Daarnaast is het waterpark Caneva World vlakbij gelegen of kunnen jullie een uitstapje maken naar het pretpark Gardaland. Andere aanraders zijn het oude vestingsstadje Sirmione en het activiteitenpark Busatte Adventure. In dit activiteitenpark kan je een klimparcours afleggen, BMX’en en heerlijk wandelen. Tot slot zijn de grotten en watervallen van het natuurgebied Cascata del Varone de ideale plek om af te koelen op een warme zomerdag. Tijdens een vakantie op Camping Bella Italia zal het hele gezin zich ongetwijfeld prima vermaken. Wij wensen jullie alvast een fijne vakantie!