Straaltjezon
Image default
Woning en Tuin

Bij Deens vind je een complete collectie aan woonaccessoires

Van een Ferm Living plantenbak tot een Urban Cotton wandkleed: alles voor in huis koop je bij Deens! De complete collectie woonaccessoires op de website van Deens beschrijven, is een onmogelijke taak. Een paar voorbeelden geven voor een goede eerste indruk kan natuurlijk wel. We beginnen met HKliving servies. Dit Nederlandse merk, in 2008 opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver, staat bekend om zijn unieke stijl. De bordenlijn van HKliving is zeer compleet; er zitten dinerborden, diepe borden, side plates, pasta bowls en dessertborden tussen. Ze zijn gemaakt van keramiek en hebben verschillende kleuren als blauw, bruin, zwart en crème. Je herkent vast de seventies stijl, maar ieder HKliving bord oogt tegelijkertijd fris en modern. Je kunt de borden 24/7 online bestellen. Ze worden uiterlijk na 2 weken geleverd. Een tip: kijk ook eens naar het assortiment HKliving mokken. Wat voor koffiedrinker jij ook bent, je zult zeker slagen. Espresso, cappuccino, latte, ristretto en americano mokken: ze zitten er allemaal bij!

It’s about RoMi lampen

Een lampenlabel dat extra aandacht verdient is it’s about RoMi. Op Deens.nl staan maar liefst 27 pagina’s met bedlampen, hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen ontworpen door het it’s about RoMi team. Romi of Romy is een meisjesnaam, maar staat in dit geval voor ‘realistic open minded individuals’. Waarschijnlijk typeert deze omschrijving de ontwerpers en wellicht ook de doelgroep van it’s about RoMi. Iedere lamp heeft een bijzondere vormgeving; soms sfeervol, dan weer nostalgisch, maar ook robuust. Heb jij een lievelingsstad waar je ooit de vakantie van je leven had? Grote kans dat er een lamp is met die naam. We noemen er een paar. Aberdeen, Barcelona, Belfast, Biarritz, Cannes, Chicago, Cebu en Derby. Een prachtexemplaar is de Brighton: een stoere, staande lamp met een betonnen voet. Wat de kap betreft, kun je kiezen voor glanzend koper of zwart katoen. Het frame is gemaakt van zwart ijzer. Handig om te weten: je kunt bij Deens ook losse lampenkappen bestellen in tinten als zand, donkergrijs en wit.

Voor dit moment sluiten we af met de klantenservicegegevens van Deens.nl: klantenservice@deens.nl, 06-23621558. Telefoontjes worden op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur beantwoord.

https://www.deens.nl/