Straaltjezon
Image default
Vakantie

Huur een mooi vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

Op Recreatiepark De Groote Vliet geniet u op een van de mooiste plekjes van West-Friesland, midden in het groen. Gaat u graag op karpervisvakantie? Het hart van dit schitterende vakantiepark vormt een visvijver, waar u flinke karpers aan de haak kunt slaan. Ook rondom het park is er veel vaar- en viswater te vinden. Wilt u er met de hond op uit? Tegen een kleine vergoeding mag uw trouwe viervoeter mee op vakantie. Er zijn een aantal bungalows waar uw hond op aanvraag welkom is. Huur dus snel een vakantiehuis waar honden toegestaan zijn! Op het terrein en ook daarbuiten zijn er voldoende faciliteiten om uw hond uit te laten. Op sommige plekken rondom het park, dat omgeven wordt door verschillende natuurgebieden, mag uw hond vrijuit rennen en ravotten.

Op karpervisvakantie op een van de mooiste plekjes van West-Friesland

Vangt u graag een mooie grote karper? Op De Groote Vliet heeft u uitgebreid de gelegenheid om uw hobby uit te voeren vanuit uw chalet of bungalow aan het water. Bijzonder aan dit vakantiepark is dat hier een grote visvijver aanwezig is, waar onder andere zeer grote karpers rondzwemmen. Naast karpers vist u hier op snoek, snoekbaars, witvis, paling, brasem, en voorn. U mag dit doen met maximaal twee hengels per persoon. Ook mag u geen voederplaatsen aanbrengen en niet vissen op roofvissen. U dient gevangen vis ook direct weer terug te plaatsen, met uitzondering van paling. Bent u op karpervisvakantie? Dan dient u een onthaakmat te gebruiken.

Eropuit met de hond in de schitterende omgeving

Behalve de verschillende natuurgebieden rondom Recreatiepark De Groote Vliet zijn er nog veel meer prachtige dagtochtjes die u met de hond kunt maken. Bezoek bijvoorbeeld de historische steden Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. De historische stad Hoorn bezoekt u geheel in stijl met de museumstoomtram en ook zijn de steden bereikbaar per authentieke veerboot. Op deze manier geniet u optimaal van de schitterende omgeving. West-Friesland staat namelijk bekend om de tulpenvelden, molens, boerderijen, sloten, vaarten en uitgestrekte weilanden. U bereikt al deze pareltjes eenvoudig vanuit uw vakantiehuis waar honden zijn toegestaan.