Heeft u een oude caravan die u niet meer gebruikt? Omdat u liever in volle luxe op vakantie gaat dan dat u verblijft op de camping? Of omdat er gezinsuitbreiding is en u liever verblijft in een wat grotere caravan? U bent in dat geval ongetwijfeld op zoek naar een specialist die u van dienst kan zijn op het gebied van caravan inkoop. Coppens Rekreatie is deze specialist.

Profiteer van diverse voordelen wanneer u kiest voor caravan inkoop

Besluit u uw caravan in te leveren bij een bedrijf dat zich richt op de inkoop van caravans? Bijvoorbeeld Coppens Rekreatie? Dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo levert de specialist altijd een hoge kwaliteit en goede dienstverlening. Door uw gebruikte caravan te verkopen aan de specialist, krijgt u het inkoopbedrag dezelfde dag nog uitbetaald. U ontvangt altijd een aantrekkelijke prijs voor uw caravan en heeft hierover altijd vooraf al duidelijkheid.

Kies uit een ruim assortiment aan voortenten

Naast dat het bedrijf Coppens Rekreatie zich richt op de inkoop van uw gebruikte caravans, kunt u er ook terecht voor een ruime collectie aan onderdelen en accessoires. Zo vindt u er bijvoorbeeld voortenten in allerlei soorten en maten. U kunt het op deze manier zo gek maken als u zelf wilt. Het assortiment bestaat uit onder andere:

  • Caravan voortenten
  • Voortentluifels
  • Uitbouw & slaapcabines
  • Winter- en deeltenten
  • Bus- en campervoortenten

Zoals u ziet vindt u bij de specialist altijd iets dat goed bij uw wensen en voorkeuren past.

Wat heeft u naast voortenten nog meer nodig als u gaat kamperen?

Natuurlijk zijn de caravan en voortent slechts een klein deel van wat u allemaal nodig heeft wanneer u besluit om te gaan kamperen. Ook al uw andere kampeerbenodigdheden vindt u in het ruime assortiment van de specialist. Op slechts één adres vindt u alles wat u nodig heeft om helemaal goed voorbereid op kampeervakantie te gaan.