Straaltjezon
Image default
Beauty en verzorging

Elke dag mooi en verzorgd met permanente make-up

De laatste jaren is het laten zetten van permanente make-up zeer populair geworden. Dat is ook niet zo gek. Wanneer permanente make-up goed wordt gezet geeft het een prachtig resultaat. U ziet er op elk tijdstip van de dag verzorgd uit, en daar hoeft u niets meer voor te doen! Ook hoeft u, wanneer u permanente make-up heeft, veel minder make-up te kopen.

Salon Easy Beauty, hét adres voor permanente make-up bij Breda

Wilt u permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up lippen of permanente make-up ogen en woont u in Breda of omgeving? Vlak bij Breda, in ’s Gravenmoer, ligt schoonheidssalon Easy Beauty. De salon wordt gerund door eigenaresse Bettina en haar dochter. Bettina heeft enorm veel jaren ervaring in het zetten van permanente make-up. Ze is zelfs een van de grondleggers van PMU. Bettina geeft regelmatig lezingen over permanente make-up en geeft 2 keer per jaar demonstraties op de Beautytrade Vakbeurs in Utrecht.

Omdat permanente make-up een aantal jaar blijft zitten, zo’n 2 tot 5 jaar, plaatst Bettina de permanente make-up met alle zorgvuldigheid. Er wordt ruim de tijd genomen om alle wensen te bespreken en de beste kleur en vorm voor uw gezicht te bepalen. U krijgt hier altijd eerlijk advies over. De make-up wordt met de beste middelen en apparatuur gezet en u krijgt uitstekende nazorg en garantie. U legt uw vertrouwen in mijn handen, ik zorg voor de beste zorg en resultaten.

Het verschil tussen een tatoeage en permanente make-up

Veel mensen vragen zich af, is een wenkbrauw tattoo hetzelfde als permanente make-up? Nee, dit is niet hetzelfde. We zullen het verschil uitleggen. Bij een tatoeage wordt het pigment veel dieper in de huid aangebracht, namelijk onder de derde huidlaag. Bij permanente make-up wordt het pigment veel minder diep in de huid aangebracht, namelijk in de eerste huidlaag. Hierdoor blijft een tatoeage de rest van je leven zitten, terwijl permanente make-up tussen de 2 en 5 jaar zal gaan vervagen. U zult dus af en toe een touch up nodig hebben bij permanente make-up.

 

https://www.easy-beauty.nl/