Straaltjezon
Image default
Beauty en verzorging

Van Lennep Kliniek biedt diverse laserbehandelingen aan

Wilt u weten welke laserbehandeling de meest geschikte is voor uw huid of wilt u kunnen kiezen uit verschillende laser behandelingen? Dan kunt u het beste een afspraak maken bij Van Lennep Kliniek. Dit is een cosmetische kliniek met vestigingen in Den Haag en Oegstgeest. Vrouwen en mannen kunnen zich in deze kliniek laten behandelen. Er wordt gefocust op injectables, medische behandelingen en professionele huidverzorging. Het team van Van Lennep Kliniek heeft zich gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering. Vanzelfsprekend zijn alle juiste papieren bij ieder personeelslid in bezit, zoals NVCG, KNMG en BIG.

Voor iedere client wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Tijdens het gratis intake gesprek, ter waarde van €50,-, wordt uw huid minutieus bekeken, worden uw wensen gehoord en worden de verschillende opties met u besproken.

Binnen één behandeling al een prachtig resultaat

Een laserbehandeling doet geen pijn maar is wel gevoelig. De meeste mensen hebben geen verdoving nodig, maar mocht u dit wel willen behoort dit gewoon tot de mogelijkheden. Voor de behandeling wordt er een verdovende zalf op uw huid gesmeerd. Tijdens de laserbehandeling voelt u prikjes op uw huid, die warm aanvoelen. Na de behandeling kan de huid wat gaan zwellen, donker verkleuren en rood worden. Dit kan enkele dagen aanhouden.

Na één behandeling met de IPL laser is al een prachtig resultaat zichtbaar. Voor een optimaal resultaat zijn er echter omme nabij vier behandelingen nodig. Het exacte aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de conditie van uw huid. Dit wordt van te voren samen met de specialist bepaald. Meestal kunt u meerdere jaren genieten van het resultaat van de laserbehandeling. Roken, regelmatige blootstelling aan de zon of zonnebank en slechte eetgewoontes kunnen de duur van het resultaat verkorten.

HydraFacial behandeling laat uw gezicht weer stralen

Wilt u uw huid laten reinigen, hydrateren en beschermen tijdens een schoonheidsbehandeling? Daarvoor is de HydraFacial behandeling zeer geschikt. Deze nieuwe methode geeft fantastische resultaten, is pijnloos, geschikt voor vrouwen en mannen en geeft geen irritatie of vervelling na de behandeling.

https://www.vanlennepkliniek.nl/