Straaltjezon
Image default
Zakelijk

Kever velgen bestellen

Wilt u uw Volkswagen Kever opknappen met een paar mooie, nieuwe velgen? Dan heeft u ruime keuze uit verschillende soorten velgen bij Paruzzi. Bij ons kunt u terecht voor het online bestellen van onderdelen voor uw klassieke Volkswagen. We hebben niet alleen Kever velgen, maar ook een groot assortiment onderdelen voor andere VW klassiekers. U heeft bij Paruzzi de keuze uit meer dan 200 verschillende merken, en naast nieuwe onderdelen zijn ook gebruikte onderdelen beschikbaar. Zo kunt u altijd het onderdeel vinden dat u zoekt voor de reparatie of restauratie van uw Volkswagen.

Paruzzi showroom en webwinkel

Paruzzi beschikt over een grote showroom waar u terecht kunt om ons ruime assortiment te bekijken. Als u niet in de omgeving van Yerseke woont, dan kunt u altijd terecht op onze website voor het bestellen van onderdelen. Elk onderdeel staat hier weergegeven met een uitgebreide beschrijving en afbeelding, zodat u precies weet wat u aanschaft. U kunt zoeken door het gewenste VW model te selecteren, in een specifieke categorie te kijken of door een trefwoord in te voeren in de zoekbalk. Uw bestelling is eenvoudig te plaatsen en Paruzzi levert onderdelen door heel Europa, zodat u altijd en overal kunt sleutelen.

Kever motor installeren

Bij Paruzzi houden we ons al 28 jaar bezig met klassieke Volkswagens en VW onderdelen. Wij zijn daarbij specialist op het gebied van revisie motoren. U kunt bij ons terecht voor een Kever motor op maat. Deze is volledig afgestemd op uw Volkswagen, waardoor de levertijd iets langer is. Ook een geheel nieuwe motor kunt u bij ons bestellen. Op de Paruzzi website is veel informatie te vinden voor het repareren en installeren van uw Kever motor. Als u er zelf niet helemaal uitkomt, dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. We geven u graag advies.

https://www.paruzzi.com/