Straaltjezon
Image default
Zakelijk

Ideale vergaderruimte in Amsterdam

Het vinden van de juiste vergaderplek is een lastige opgave. Er moet rekening gehouden worden met de grootte van de zaal, de voorzieningen en natuurlijk ook de ambiance. Maar misschien nog het allerbelangrijkst; de ligging van de locatie. Wanneer uw werknemers of collega’s uit verschillende delen van Nederland, of misschien wel Europa, bijeenkomen, is een gunstige locatie essentieel. Het is belangrijk om daarom rekening te houden met de bereikbaarheid van de vergaderlocatie. Komen mensen enkel met de auto, of wordt er ook van het openbaar vervoer gebruik gemaakt? Of is het zelfs belangrijk om u dichtbij het vliegveld te bevinden? Dan bent u bij Van der Valk Amsterdam-Amstel aan het juiste adres. Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel is goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en ligt 20 minuten van Schiphol vandaan. Daarnaast is het gunstig gelegen ten opzichte van het centrum, RAI, ArenA en de Zuidas. Dit maakt het dé ideale locatie voor het houden van uw vergadering.

Voorzieningen

De 11 multifunctionele congres- en vergaderzalen variëren van oppervlakte tussen 40 m2 en 375 m2, zo bent u met zowel klein- als groot gezelschap bij Van der Valk Amsterdam-Amstel welkom.

De vergaderruimtes zijn uitgerust met een breed scala aan voorzieningen. Zo bevatten ze akoestische plafonds, geluidswerende wanden en presentatieschermen verbonden met een draadloos presentatiesysteem. Alles om uw vergadering soepel te laten verlopen. Aanvullend zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk, kies bijvoorbeeld voor de opstelling School, U-Vorm of Boardroom. De medewerkers van Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel staan voor u klaar om u te helpen met de voorbereidingen.

Combineer vergaderen en overnachten

Naast dat Van der Valk Amsterdam-Amstel bezit over een ideale vergaderruimte in Amsterdam Zuid, is het ook ideaal te combineren met een overnachting in het luxe viersterrenhotel. Bij meerdaagse vergaderingen of voor gasten uit het buitenland, is het zodoende niet nodig om apart accommodatie te regelen. Dit kan onder één dak bij Van der Valk Amsterdam-Amstel. Ook is het mogelijk om een heerlijk diner te nuttigen in restaurant Amstelle of de vergadering af te sluiten met een gezellige borrel bij bar MOQUM. Kortom, wanneer u op zoek bent naar zaalverhuur in Amsterdam Zuidoost, is Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel een uitstekende keus.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in het houden van uw vergadering in een van de zalen van Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel? Neem dan contact op met het salesteam via 020 80 01 100. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

https://www.vandervalkamsterdam.com/