Straaltjezon
Image default
Alarmsysteem

HOME VEILIGHEID EN VAKANTIE GASTEN

Houd u en uw gasten veilig tijdens de vakantiedagen

Tijdens dit winterseizoen hebben veel mensen gasten om bij hen te blijven om van de vele feestdagen te genieten en te vieren. Uw huisbeveiligingssysteem kan een geweldig hulpmiddel zijn om uw huis en uw gasten veilig en ongedeerd te houden. Zorg ervoor dat dit vakantieseizoen een vrolijke tijd is voor iedereen met deze aanbevolen oplossingen voor huisbeveiliging van de experts voor huisbeveiliging in Mijn alarmcentrale.

Gebruik automatische vergrendelingen
Het vakantieseizoen is een vrolijk seizoen voor familie, geschenken, liedjes en feest. Het vakantieseizoen is helaas ook een tijd van diefstal. Je moet je deuren nooit ontgrendeld laten, zelfs als je thuis bent. Om ervoor te zorgen dat alleen de gasten die u hebt uitgenodigd uw huis binnenkomen, gebruikt u automatische deursloten die zichzelf na enkele ogenblikken vergrendelen en alleen toegankelijk zijn met de juiste tijdelijke codes.

Beveiligingscamera’s
Uw beveiligingscamera’s helpen alles en iedereen in uw huis veilig te houden. U kunt uw huis volgen via elk slim apparaat, zoals uw smartphone, en indringers uit de buurt van uw eigendom houden. Als u zich ongemakkelijk voelt over een gast die bij u in de buurt verblijft, kunt u ook uw beveiligingscamera’s gebruiken om ervoor te zorgen dat gasten zich niet op plaatsen bevinden die ze niet zouden moeten zijn.

Gepersonaliseerde beveiligingscodes
Uw thuisbeveiligingsservice heeft verschillende toegangscodes voor gezinsleden en verschillende toegangscodes voor gasten. Niemand kan binnenkomen of verlaten zonder de juiste code en je kunt zelfs zien wie er komt en gaat. Hun tijdelijke toegangscode werkt gedurende de beperkte tijd dat u deze hebt ingesteld. Op deze manier hebben ze de rest van het jaar geen toegang tot uw huis.

Uw binnenlandse veiligheidsdienst zal u tijdens dit stressvolle vakantieseizoen op uw gemak stellen. Je huisbeveiligingssysteem zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je waardevolle spullen of dat je gasten je persoonlijke spullen al dan niet doormaken. Als er iets gebeurt, weet je het.

Camera’s waken over waardevolle spullen.

Als u een kluis bij u thuis hebt, staat de camera in een hoek zodat deze zichtbaar is. Belangrijke schuilplaatsen worden ook bewaakt met een camera. Als er een pauze is, zal dit helpen bepalen wat er is genomen.

Camera’s worden buiten bereik gehouden.

Het is belangrijk camera’s worden gehouden in een gebied waar ze niet gemakkelijk kunnen worden geknoeid. Als een indringer de camera kan breken of bedekken, is dit niet voordelig. Camera’s worden geplaatst in gebieden die niet voor de hand liggen, maar die het zicht maximaliseren.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag